Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten

Een deal van , 6. jan. 2018 7:01

Ahoy!

Laat Barcelona en Madrid even voor wat ze zijn, en bezoek een van de meest verrassende steden van Spanje: Valencia! In Valencia kun je namelijk geweldig feesten, heerlijk eten en drinken, musea bezoeken en genieten van een aangenamer klimaat dan in ons koude landje. Ga fietsen door de droge rivier Jardín del Turia , ga op ontdekkingstocht door de historische binnenstad of geniet urenlang van een heerlijk diner. Valencia heeft alles voor een perfecte citytrip en dankzij Travelbird ga jij genieten van alles wat deze leuke stad te bieden heeft.

vanaf
119
p.p.

citytrip Valencia Tijdperk: 6. jan. 2018 - 23. okt. 2018

Origine
Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam
Bestemming
Valencia
  • Details

    Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 16


Mogelijke vertrekdata

Heel ruime mogelijkheden om je volgende stedentrip te boeken. Dit is al mogelijk van janauri tot oktober vanaf €119 (inclusief boekingskosten). Je kiest zelf hoe lang je gaat, van 3 tot wel 8 dagen. Vertrekken is mogelijk vanaf Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven (goedkoopste).

Accommodatie

Je verblijft in het 4*-hotel Checkin Valencia. Dit hotel is perfect gelegen tussen het strand en het centrum op 15 minuten lopen van de Stad van Kunsten en Wetenschappen. De bus stopt vlak voor de deur en bij het hotel kan je fietsen huren. Het hotel is gevestigd in een gerestaureerd historisch gebouw en wordt omgeven door tuinen met heeft een charmante centrale binnenplaats. Elke ochtend start je de dag met een heerlijk ontbijt waarna je klaar bent om alle hoeken van Valencia te verkennen.

Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 14

Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 12

Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 10

Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 8

Viva Valencia! 3 tot 8 dagen in 4*-hotel slechts €119 inclusief ontbijt en vluchten  - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.