15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS

Een deal van , 14. dec. 2018 6:07

Ahoy,

Wat een mooie aanbieding! Je kunt nu met Lufthansa of SWISS voor slechts €359 naar het toffe Phuket vliegen! Een heerlijke plek in Thailand om volgend jaar een tijdje te verblijven. Bewonder mooie stranden, een bijzondere cultuur of pak een boot richting de Phi Phi eilanden! Wacht niet te lang met boeken, want deze prijzen zijn uniek en er zijn slechts enkele vluchten beschikbaar. Het 4*-hotel Babylon Pool Villas is nu scherp geprijsd en je hebt al een heerlijke 15-daagse reis naar Phuket voor slechts €517!

vanaf
517
p.p.

Check de details hier Tijdperk: 30. mrt. 2019 - 22. sep. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Phuket

Mogelijk reisdata

Vliegen naar Phuket kan al vanaf €359. De goedkoopste vluchten vertrekken vanaf Amsterdam. Vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa of SWISS. Mochten deze data je niet uitkomen, dan zijn er nog enkele verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Phuket gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Thailand.

Naar hotel-tool

Suggesties

In ons voorbeeld zie je het 4*-hotel Babylon Pool Villas. Zoek je liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties wat voor jou!

3*-Hawaii Patong Hotel / Prijs voor een tweepersoonskamer voor 13 nachten

15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS - 15

4*-Royal Phuket City Hotel / Prijs voor een tweepersoonskamer voor 13 nachten

15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS - 13


Impressie

15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS - 11

15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS - 9

15 dagen Phuket slechts €517 incl. studio in 4*-hotel en vluchten met Lufthansa & SWISS - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.