Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers

Een deal van , 14. nov. 2017 5:05

Ahoy Piraten!

Als je een klein budget hebt, maar toch de geweldige luxe van Dubai wilt bewonderen, dan is deze deal iets voor jou! We hebben met onze vakantie-zoekmachine een vakantie naar het prachtige Dubai gevonden voor een kleine prijs. Hier valt je mond open van verbazing: eilanden in de vorm van een palmboom, shoppingmalls zo groot als een dorp en wolkenkrabbers die hoger zijn dan je je kunt voorstellen. Naar dit Dubai kun jij toe! Je verblijft 6 dagen in een fijn hotel voor slechts €479 per persoon. Daarbij krijg je iedere dag een uitgebreid ontbijt. Het hotel waar je slaapt is Citymax Al Barsha, een echte publiekslieveling dan naast het grootste Mall ter wereld ligt. Eerdere gasten hebben hun verblijf zeer gewaardeerd en hebben Citymax onder andere beoordeeld met een 4/5 op Tripadvisor, de Travellers Choice 2017 award en krijgt daarbij op Zoover een goede 8,4! Maak deze winter nog gebruik van deze lage prijs en boek die reis!

vanaf
479
p.p.

Deal Info Tijdperk: 16. nov. 2017 - 26. okt. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Dubai
  • Details

    Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 16
    Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 14
    Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 12

    Prijsberekening voorbeeld: €958,50 / 2 = €479 per persoon


Mogelijke vertrekdata

Deze deal is het goedkoopste met een vertrek op 9 december! Je betaalt dan slechts €479 voor 6 dagen in het magische Dubai. In de gehele maand december vind je verschillende goedkope reisopties. De vluchten naar Dubai vertrekken vanaf Amsterdam en worden uitgevoerd door Transavia. Transfers van en naar de accommodatie zijn hierbij inbegrepen.

Accommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je in Citymax Al Barsha, een mooi 5*-hotel in het centrum van Dubai. Op Zoover krijgt dit hotel een zeer goede 8,4 op basis van 20 beoordelingen. In de buurt van dit Al Barsha ligt Mall of the Emirates, een van de bekendste malls in Dubai en één van de grootste winkelcentra in de wereld. Liefhebbers van goed eten zijn op hun plek in dit hotel, want je vindt hier restaurants die specialiteiten uit onder andere de Italiaanse, Aziatische en Arabische keuken bereiden. Als je behoefte hebt om te relaxen, dan vind je op het dakterras een mooi zwembad. Voor de sportievelingen is er een fitness-ruimte en vergeet daarbij ook zeker niet een massage te nemen. De tweepersoonskamer waar je verblijft zijn ruim, modern en van vele gemakken voorzien. Nadat je hier uitgerust wakker wordt, kun je genieten van een uitgebreid ontbijt. Daarna is het tijd om de mysteries van Dubai te ontdekken.

Impressie Citymax Al Barsha

Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 10
Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 8
Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 6
Waanzinnig Dubai! 6-daagse vakantie in heerlijk hotel slechts €479, incl. ontbijt, vluchten en transfers - 4