Vakanties
vanaf 169€ p.p.

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)

Een deal van , 7. dec. 2019 18:00

Ahoy Piraten!

Uit onze eigen wintersport zoekmachine hebben we weer een waanzinnig goedkope wintersport aanbieding voor jou gevonden! Voor slechts €169 per persoon ga je voor 8 dagen naar leuk appartementje in de Franse Alpen en krijg je er een GRATIS 6-daagse skipas bij! Met deze skipas kan je skiën/snowboarden in twee regio's met meer dan 100 km aan pistes voor verschillende niveaus met zonnige afdalingen, diepsneeuw afdalingen en een funpark. En door de hoogte en de sneeuwinstallaties van het skigebied ben je verzekerd van sneeuw tijdens deze wintersportvakantie!

Ook voor de nodige après-ski zit je helemaal goed in dit skigebied, er zijn meerdere zonneterrassen en cafés om na het zwoegen op de piste lekker bij te komen met een alcoholische versnapering.

Let wel op: deze voorbeeldprijs is op basis van 6 personen! Er zijn appartementen beschikbaar voor 4 tot 8 personen en de prijzen verschillen voor verschillende vertrekdata.

vanaf
169€
p.p.

Check de details Tijdperk: 21. dec. 2019 - 4. apr. 2020

 • Details

  Let op: deze prijs is op basis van 6 personen.

  Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 12

  Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 10

  Tip: check onze wintersport zoekmachine voor meer aanbiedingen!

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 8

Deal informatie

 • 8 dagen, 7 nachten
 • Verblijf in een appartement bij Les Chalets de SuperDévoluy
 • Verschillende appartementen voor 4 tot 8 personen
 • Gratis skipas voor 6 dagen t.w.v. €180
 • Inclusief parkeerplaats (volgens beschikbaarheid)
 • De dichtstbijzijnde lift ligt op slechts 200 m
 • Goedkoopste vertrek: 11 januari 2020

Skigebied

Met de 6-daagse skipas "SuperDévoluy & La Joue du Loup" (die je gratis bij deze vakantie krijgt) kan je skiën/snowboarden in twee regio's met meer dan 100 km aan pistes. Er zijn verschillende niveaus met zonnige afdalingen, diepsneeuw afdalingen en het "Mushroom Park" met een quarterpipe, big air, rails en een boardercross, kortom voor ieder wat wils. En door de hoogte en de sneeuwinstallaties van het skigebied ben je verzekerd van sneeuw tijdens deze wintersportvakantie!

Ook voor de nodige après-ski zit je helemaal goed in dit skigebied, er zijn meerdere zonneterrassen, cafés en discotheken om na het zwoegen op de piste lekker bij te komen met een alcoholische versnapering (of alcohol vrij natuurlijk).

Accommodatie

Tijdens deze wintersportvakantie verblijf je in een fijn appartement van Les Chalets de SuperDévoluy in de Franse Alpen. De appartementjes liggen in het hart van het leuke plaatsje SuperDévoluy met bars, restaurants en vele inkoopmogelijkheden en de dichtstbijzijnde skilift is maar 200 meter van je verblijf. De appartementen beschikken over een woon en slaap gedeelte, een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, een badkamer en een balkon of terras.

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 6

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 4

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!) - 2

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)

Op naar de Franse Alpen: 8 dagen in een appartement vlakbij de piste voor slechts €169 incl. 6-daagse skipas (t.w.v. €180!)