Vakanties
vanaf 619€ p.p.

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf

Een deal van , 29. jan. 2019 17:00

Ahoy Piraat!

Wil jij ook een onvergetelijke reis voor een scherpe prijs? We hebben nu een super goedkope deal naar het paradijs op aarde: Mauritius. In Mauritius vind je mooiste bounty stranden, een indrukwekkende onderwaterwereld, ongerepte natuur en een stralend zonnetje. Breng een bezoekje aan het Black River Gorges National Park, relax aan de mooiste stranden: Belle Mare, Trou aux Biches en Flic en Flac, ga duiken bij het Rodrigues eiland en ontdek het bruisende nachtleven van Grand Baie. Je betaalt nu slechts €619 voor een geweldige 10-daagse vakantie inclusief vluchten & verblijf.

vanaf
619€
p.p.

Check deze deal Tijdperk: 19. feb. 2019 - 28. mei. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Mauritius

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Mauritius kan in februari en mei al vanaf €488. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Port Louis wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door SWISS en hebben veelal een lange tussenstop in Zürich. Hierboven zie je enkele voorbeelden. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Mauritius gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Mauritius. Hieronder ook alvast een paar suggesties:

Naar hotel-tool

Suggesties

3*-Sacha Resorts - 8,1/10 score. Totaal prijs accommodatie

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 12


Son House Studio- 8,5/10 score. Totaal prijs accommodatie

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 10

Huurauto

Als je naar Mauritius gaat wil je natuurlijk alle vrijheid hebben om het land te ontdekken. Met een huurauto maak je deze spectaculaire rondreis op je eigen tempo en stippel je zelf de mooiste route uit. Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte huurauto.

Naar huurauto-tool

Impressie

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 8

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 6

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 4

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf - 2

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Waanzinnig! 10 dagen Mauritius voor maar €619 incl. SWISS vluchten & verblijf