Vakanties
vanaf 38€ p.p.

Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt

Een deal van , 30. jun. 2018 13:00

Ahoy!

Heb je toevallig zin in een romantisch weekendje weg? Bezoek dan Antwerpen! Deze bruisende havenstad barst van de gezellige barretjes en restaurants. Met deze deal van Voordeeluitjes kan je het allemaal zelf ontdekken in 2 dagen. Je verblijft in het centraal gelegen Century Hotel op basis van logies met ontbijt! Hoeveel je kwijt bent voor deze 2-daagse stedentrip? Slechts €38 per persoon!

vanaf
38€
p.p.

Weekend Antwerpen Tijdperk: 11. jul. 2018 - 27. aug. 2018

  • Details

    Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt - 8
    Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt - 6


Vertrekdata

Deze deal is te boeken van 1 juli tot en met 31 januari, de beschikbaarheid is zeer ruim. Je betaalt €38 per persoon voor dit arrangement. Huisdieren zijn toegestaan (tegen betaling).

Accommodatie

Je gaat verblijven in het centraal gelegen Century Hotel, een stijlvol hotel dat in hartje Antwerpen staat. Het ligt bij het centraal station, ideaal als je niet met de auto wilt komen. De zoo is om de hoek en populaire straten als de Keyserlei en de Meir zijn op loopafstand. In de ochtend pak je een lekker ontbijtje, zodat je er de hele dag weer tegenaan kunt. In het restaurant kun je iedere avond terecht voor een heerlijke maaltijd. De kamers zijn comfortable, licht en beschikken onder ander over snelle Wi-Fi, televisie en het is mogelijk om een extra bed op de kamer te laten plaatsen. Verblijf is op basis van logies, ontbijt is inbegrepen.


Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt - 4
Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt - 2
Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Weekendje Antwerpen! 2 dagen in centraal gelegen hotel slechts €38 incl. ontbijt