Vakanties
vanaf 101€ p.p.

Weekendje chillen in Hannover slechts €101 incl. modern hotel en rechtstreekse trein

Een deal van , 25. feb. 2020 12:05

Ahoy Piraat!

Hannover is wellicht niet extreem bekend, maar biedt een perfect weekendje weg met de trein. Niet alleen door de goedkope treinkaartjes waarbij je ook nog eens een directe verbinding hebt vanaf Amsterdam, maar ook omdat hier leuke terrasjes & winkeltjes te vinden zijn.

Een weekendje weg in een modern hotel en rechtstreekse treintickets kost slechts €101! Zo geniet je van een heerlijk weekendje in Duitsland! Bovendien is de trein een heerlijke duurzame oplossing, waarbij je zo in het centrum van Hannover bent!

vanaf
101€
p.p.

Details Tijdperk: 24. feb. 2020 - 1. jun. 2020

NS International

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van een vertrek vanaf Amsterdam Centraal, maar je kunt elk ander station in Nederland selecteren zonder een meerprijs. De rechtstreekse trein vertrekt 6x per dag vanaf Amsterdam en stopt in meerdere steden, waarvan de treintickets ook goedkoper zullen zijn. Je kunt op de volgende haltes rechtstreeks richting Hannover opstappen:

  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Almelo
  • Hengelo

Accommodatie

Als je naar Hannover gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel je onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Weekendje chillen in Hannover slechts €101 incl. modern hotel en rechtstreekse trein - 4

Weekendje chillen in Hannover slechts €101 incl. modern hotel en rechtstreekse trein - 2

Weekendje chillen in Hannover slechts €101 incl. modern hotel en rechtstreekse trein

Weekendje chillen in Hannover slechts €101 incl. modern hotel en rechtstreekse trein