Vakanties
vanaf 119,30€ p.p.

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf

Een deal van , 18. okt. 2019 14:00

Ahoy Piraat!

Een weekendje weg naar Leipzig, wat is dat toch ontzettend leuk! Je vertrekt met de trein naar de stad, die ook wel het nieuwe Berlijn wordt genoemd. Dit komt door de opkomende buurten die langzamerhand veranderen in bruisende hipsterwijken met leuke winkeltjes, gezellige cafées en smaakvolle restaurantjes. Bovendien is het vrij makkelijk en snel om met de trein naar Leipzig te vertrekken. Daarnaast is het ook eens duurzaam om een weekendje weg te gaan met de trein!

Een ticket via NS International hoeft niet veel te zijn, want je betaalt voor een weekendje weg slechts €119! Voor dit bedrag krijg je de treintickets vanaf Amsterdam (en vanaf vele andere locaties in Nederland mogelijk) en twee overnachtingen in een goed & centraal verblijf. Wat leip!

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf - 14

vanaf
119,30€
p.p.

Details Tijdperk: 14. nov. 2019 - 2. feb. 2020

NS International

Bij deze internationale treinreis geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het vaak is. Wees er dus op tijd met het boeken van je treintickets. In het voorbeeld wordt er uitgegaan van opstapplaats Amsterdam Centraal, maar je kunt eigenlijk vanaf elk ander station in Nederland opstappen. Er gaat een rechtstreekse trein naar Berlijn, waarbij je in Hannover 1x zal moeten overstappen. Deze optie is het snelst en de trein vertrekt 6x per dag, met de volgende haltes in Nederland:

  • Hilversum
  • Amersfoort
  • Apeldoorn
  • Deventer
  • Almelo
  • Hengelo

Accommodatie

Als je naar Leipzig gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft daarin een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Impressie

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf - 8

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf - 6

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf - 4

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf - 2

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf

Weekendje naar bruisend Leipzig slechts €119! Incl. treintickets & verblijf