Vakanties

Wow! Spotprijsje bruisend Debrecen: 3-daagse stedentrip slechts €73 incl. vlucht & verblijf

Een deal van , 1. sep. 2019 16:00

Wow, wow, wow! Je kunt nu voor een spotprijsje genieten van een lekkere stedentrip naar het mooie Debrecen. Weet je deze stad ook niet op de kaart te vinden? Geen nood, maar deze stad zal wel op jouw bucketlist moeten. De grootste stad van Hongarije, op Boedapest na, biedt de perfecte gelegenheid om heerlijk te genieten van een lekker glaasje Palinka. Had je gedacht dat je een stedentripje had voor slechts €73? Wij ook niet! Boek deze deal daarom snel!

Spotgoedkoop stedentripje
Wizz Air
Eindhoven - Debrecen
Álmos vendégház
8.2 op Booking.com
​Reismogelijkheden

Vliegen naar Debrecen kan het goedkoopst in september en oktober. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Debrecen kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf in Debrecen. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Wow! Spotprijsje bruisend Debrecen: 3-daagse stedentrip slechts €73 incl. vlucht & verblijf