Vakanties
vanaf 188€ p.p.

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 17. jun. 2019 11:06

Ahoy Piraat!

Zakynthos staat natuurlijk bekend als een prachtige zonbestemming. Met heerlijke Griekse gerechten kan je even letterlijk in het zonnetje worden gezet. Een verrassende deal dus wel, want het Griekse eiland is nog nooit zo goedkoop geweest. Je betaalt voor een 5-daagse vakantie slechts €188 en dat vinden we oprecht niet duur! Dit is inclusief vluchten en verblijf. Wat ga jij als eerste ontdekken? Lekker op een boottochtje het helderblauwe water ontdekken? De hele dag de beste Tzatziki proberen? Of toch gewoon lekker aan het strand liggen en bijkomen van een welverdiende vakantie!

vanaf
188€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 19. aug. 2019 - 31. dec. 2019

Origine
Eindhoven, Amsterdam
Bestemming
Zakynthos

Reismogelijkheden

Vliegen naar Zakynthos kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Transavia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Zakynthos kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf op Zakynthos kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf op het mooie eiland Zakynthos. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het 3*-Berkiri's Studios als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Rallou Rooms & Apartments - 8,4/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor vier nachten

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 12

3*-Studios Dimitris Giatras - 8,1/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor vier nachten

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 10

Impressie

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 8

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 6

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 4

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf - 2

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven

Zakynthos voor een bodemprijs: 5 dagen slechts €188 incl. vluchten & verblijf