Vakanties
Zomerse roadtrip door Noorwegen!
vanaf € 272 p.p.
Delen
Body of water, Europe, Highland

Deze zomer kan je extra voordelig naar Noorwegen! Vluchten + huurauto voor maar €272 p.p.

Ahoy Piraten!

Met deze deal boek je nu heel voordelig jouw zomervakantie naar Noorwegen kan vliegen! Wij hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat Noorwegen echt de moeite waard is en dat de landschappen een lust voor het oog zijn, dat mag je helemaal zelf gaan beleven. Voor de spotprijs van €272 per persoon boek je nu vluchten vanaf Amsterdam en de huurauto.

Wees er snel bij want de vluchten kunnen snel flink duurder worden!

Highlights

  • ✈️ Vluchten vanaf Amsterdam met Norwegian
  • 🚘 Inclusief huurauto
  • ☀️ Vertrek in de zomervakantie

Details

Deze vluchten zijn nu voordelig te boeken voor een vertrek in de zomervakantie! In ons voorbeeld vertrek in augustus naar het prachtige Noorwegen. Klik op de screenshots hieronder voor meer info of om te boeken!

Voorbeeldvluchten: 3 t/m 9 augustus

Partner Link airbnb_nl_accommodations_affiliate

Voorbeeldhuurauto:

Partner Link kayak_nl_car_wl

Prijsberekening:

  • Vluchten: €75

  • Huurauto: €394

  • Huurauto per persoon: €197

Totaalprijs per persoon: €272

Vluchten

Vliegen naar Amsterdam kan nu voordelig tussen juli en augustus 2021. In het voorbeeld vertrek je vanaf Amsterdam met Norwegian, maar je kan ook voor KLM kiezen. Wil je liever van een andere luchthaven vertrekken of komt de datum je niet goed uit? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Accommodatie

Als je naar Noorwegen reist wil je natuurlijk een fijn onderkomen hebben. Met onze handige hotel-tool op onze website vind je eenvoudig een passend onderkomen voor jouw reis. Voer je voorkeuren in en vind jouw perfecte hotel, hostel of appartement in Noorwegen.

Huurauto

Als je naar Noorwegen reist wil je natuurlijk wel alle vrijheid hebben om zoveel mogelijk van dit prachtige land te ontdekken. Met onze handige huurauto-tool op onze website vind je eenvoudig een voordelige huurauto voor jouw reis.

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Impressie

  • Boat, Building, Countryside
  • Building, Cabin, Countryside
  • Aurlandfjord, Cloud, Coast
  • Europe, Freeway, Highway

Tags

ZomerAugustusAutovakantieEuropaJuliNatuurSchool Holidays