Vakanties
vanaf 187€ p.p.

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf

Een deal van , 3. apr. 2019 17:06

Ahoy Piraat!

Met deze deal kan je wel voor een betaalbare prijs naar Ibiza, want je betaalt slechts €187 voor een heerlijke zomervakantie op dit feestelijke eiland! Dat noemen wij bijzonder goedkoop voor zo'n geliefde vakantiebestemming. Het nachtleven op Ibiza is wereldberoemd en is voortgekomen uit de vroegere hippiecultuur op het eiland. Het is is populaire vakantiebestemming met prachtige stranden en een heerlijk weertje. Het is daarom tijd om je klaar te maken voor een prachtige vakantie met veel zon, zee, strand en lekkere sangría! Je hebt dus een zonvakantie in de zomervakantie voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf! Wat een deal!

vanaf
187
p.p.

Check de details Tijdperk: 7. jul. 2019 - 28. aug. 2019

Origine
Eindhoven, Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Ibiza

Reismogelijkheden

Vliegen naar Ibiza zelfs in de zomervakantie goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Eindhoven of Weeze. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair en Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Ibiza kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op Ibiza halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in Ibiza kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra tips voor een goed verblijf op het mooie eiland Ibiza. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het Hostal Anibal als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Hostal Alicante - 8,0/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf - 8

Hotel Boutique Las Arenas - 7,9/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf - 6

Impressie

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf - 4

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf - 2

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven

Zomervakantie Ibiza: 4 dagen feestelijk genieten voor slechts €187 incl. vluchten en verblijf