Vakanties
vanaf 272€ p.p.

Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt

Een deal van , 10. jul. 2019 15:00

Ahoy piraten!

Deze zomervakantie zit je heerlijk van een stukje pizza te smikkelen in het prachtige Toscane! Deze deal brengt je namelijk voor een spotprijsje van €272 naar Bella Italia, Pisa. Hartje zomer ga je genieten in een fantastisch 4*-hotel, midden in het nieuwe gedeelte van Pisa. Uiteraard neem je een toeristisch kiekje bij de toren, maar er is nog zoveel meer te doen in de regio Toscane. Breng een bezoek aan het adembenemende Florence of zoek de kust op in de buurt van Livorno. Wees op tijd, want voordat je het weet is deze vakantie voor je neus weggekaapt. Het goedkoopst vertrek je op 16 augustus, maar er zijn meerdere zeer voordelige opties!

vanaf
272€
p.p.

Details Tijdperk: 10. jul. 2019 - 31. okt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Pisa
  • Details

    Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt - 10

    Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt - 8


Verblijf

Je verblijft in het zeer luxe 4*-hotel San Ranieri, dat in het nieuwe gedeelte van Pisa ligt. Het hotel krijgt een zeer verdienstelijke 4,5/5 beoordeling op Tripadvisor, inclusief een Certificate of Excellence. In de buurt zijn veel leuke restaurantjes en winkels te vinden. Vanaf het hotel ben je met het openbaar vervoer binnen enkele minuten in de oude stad. Hier vind je ook de wereldberoemde toren van Pisa. De kamers zijn groot en zeer ruim uitgerust, Wi-Fi en airco zijn aanwezig. Heerlijk ontspannen na een lange dag doe je in de tuin of aan de gezellige bar. Je verblijft op de basis van logies, ontbijt is inbegrepen.

Tevens is het een slimme optie om een auto te huren, zo kom je niet alleen snel bij je hotel, maar kun je ook makkelijk het prachtige Toscane verkennen. Een ruim aanbod aan huurauto's vind je op onze website.

Impressie Hotel

Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt - 6
Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt - 4
Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt - 2
Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt


Zomervakantie Italië: 6 dagen in 4*-hotel in Toscane €272 inclusief vluchten en ontbijt