Vakanties
vanaf 109€ p.p.

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt

Een deal van , 15. mei. 2019 20:00

Ahoy Piraat!

Voor een schitterende zomervakantie kan je natuurlijk naar de Bahama's, Dominicaanse Republiek of Aruba, maar wat dacht je van een stedentrip in één van de meest sprankelende steden van Europa? Voor 4 dagen heb je al een stedentripje naar de shopaholic hoofdstad van Europa te pakken, namelijk Londen! Voor deze stedentripje met vluchten & verblijf betaal je slechts €109! Dat noemen we een excellente deal! Wat wil je het eerste gaan spotten, is het de Big Ben, die je in de steigers zult spotten, of toch misschien een glimp opvangen van Elisabeth II, die nog rondloopt in het prachtige Buckingham Palace. Een schitterende deal voor de zomervakantie, dat wil je toch niet missen? Boek daarom snel! OP = OP! Wat zal jouw hoogtepunt van dit uitje worden?

vanaf
109€
p.p.

Check de details Tijdperk: 17. mei. 2019 - 15. jul. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Londen

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Londen kan het hele jaar door, maar kan nu ook in de zomervakantie extra goedkoop. Er vliegen meerdere maatschappijen vanuit Nederland richting Londen. Je hebt goedkope directe vluchten vanaf verschillende vliegvelden. In het voorbeeld hebben we Eindhoven als vertrekluchthaven genomen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik de handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Londen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen daarbij zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort hostel of appartement in Londen.

3*-Flexistay Norbury Aparthotel - 7,9/10 score. Prijs is per kamer voor twee nachten

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt  - 10

Naar hotel-tool

Impressie

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt  - 8

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt  - 6

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt  - 4

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt  - 2

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Zomervakantie Londen: 4-daagse wow deal slechts €109 incl. vluchten & verblijf met ontbijt