Vakanties
vanaf 79€ p.p.

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf

Een deal van , 16. feb. 2021 19:00

Ahoy Piraten,

Man, man, man, man, Manchester, wat is dat toch een leuke stad. Daar worden wij wel vrolijk van! Zeker als je kijkt naar de prijs, want dat is ook een pareltje. Zo goedkoop ging je nog nooit naar Manchester. Voor slechts €78,50 heb je al een 4-daagse stedentrip in de zomervakantie te pakken. Bij dit bedrag zitten de vluchten & verblijf inbegrepen. Je vindt hier niet alleen de magie van een aantal wereldberoemde voetbalclubs, maar er zijn hier ook genoeg hipsterbarretjes, lekkere pubs en vergeet een prachtig vettige Engels ontbijtje niet! Dat wordt genieten!

vanaf
79€
p.p.

Details Tijdperk: 1. jul. 2021 - 31. aug. 2021

Origine
Eindhoven
Bestemming
Manchester

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf - 10

Highlights Manchester

Manchester is echt een voetbalstad in hart en nieren. Twee voetbalteams van wereldklasse verdienen natuurlijk even je aandacht. Neem daarom een bezoekje aan het legendarische stadion 'Old Trafford' van Manchester United of het stadion van Manchester City genaamd Etihad Stadium. Voor het kloppend hart van de stad moet je terecht bij Albert Square, dit plein met vele Victoriaanse gebouwen is het bruisende plein waar je veel lokale inwoners en toeristen samen zit komen. Hier vind je ook het prachtige stadhuis van de stad. Maar er meer, zoals de wijk Castlefield. Dit gebied kent duizenden jaren geschiedenis. Ooit stond hier een Romeins fort en het was het centrum van de industrialisatie, waar je nog veel overblijfselen van kunt vinden. Hier vind je ook het Museum of Science and Industry. Dit wordt gezien als één van de must see musea in de stad. Enkele prachtige gebouwen die je zeker eens van binnen moet aanschouwen is de kathedraal van Manchester, maar ook de John Rylands Library. Deze bibliotheek is meer dan honderd jaar oud en is oprecht een plaatje. Voor de kleinsten, of voor volwassenen die van LEGO houden, kunnen ze terecht bij Legoland Discovery Centre, waar je jouw hart kunt ophalen. Ook voor uitgaan ben je in Manchester aan het goede adres, je kunt bijvoorbeeld naar 5th Avenue en The Brickhouse. Ook is de Club Underground en The Ritz en de wijk Fallowfield een aanrader. Het bruisende nachtleven van Manchester komt misschien doordat in de stad zeer veel studenten wonen.

Reismogelijkheden

Vliegen naar Manchester kan gedurende het hele jaar zeer goedkoop. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vliegen is het goedkoopst vanaf Eindhoven. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht. Ook vanaf Charleroi zijn goedkope vluchten te vinden.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Jouw verblijf in Manchester kan je zelf zo duur maken als je zelf wilt. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf - 8

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf - 6

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf - 4

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf - 2

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Man, man, man, Manchester! 4-daagse zomervakantie citytrip voor €79 inclusief vluchten & verblijf