Vakanties
vanaf 243€ p.p.

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf

Een deal van , 9. jul. 2019 9:01

Ahoy Piraat!

Een prachtige reis door Moldavië staat voor je klaar, je hoeft het alleen nog maar te boeken. Je kunt namelijk nu voor slechts €179 een 8-daagse rondreis maken door de parel van Oost-Europa. Moldavië staat bekend om een paar prachtige dingen, zoals één van de grootste wijnkelders van Europa. In het land vind je daarom uitzonderlijk veel lekkere wijnen. Het hart van het land in de hoofdstad Chişinǎu, hier vind je naast prachtige winkelcentra ook een aantal bezienswaardigheden. Ook mag een overheerlijke bezoekje aan Andy's Pizza niet ontbreken. Hier kan je namelijk heerlijke Oost-Europese gerechten bestellen voor een nog betere prijs! Ook is een bezoekje aan Transnistrië zeker aan te raden. Deze autonome regio in het oosten van Moldavië heeft nog veel kenmerken van de voormalige Sovjet Unie en is daardoor een uniek gebied in Europa! De grootste stad van het gebied, Tiraspol, is eenvoudig te bereiken. Ook wel bijzonder, je hebt namelijk retourvluchten, een goed beoordeeld verblijf in het centrum van Chişinǎu en een huurauto voor slechts €179. Wil je net even iets anders dan een all inclusive aan het strand bakken, dan is deze deal perfect voor jou!

vanaf
243€
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 1. sep. 2019 - 24. nov. 2019

Origine
Brussels South Charleroi Airport
Bestemming
Chisinau

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Chişinǎu kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Charleroi, maar ook vanaf Amsterdam is tegen een meerprijs mogelijk. In het voorbeeld ga je van 17 tot en met 24 oktober. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Wizz Air. Je boekt de vlucht, het verblijf en je huurauto apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Chişinǎu. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie


8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 12

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 10

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 8

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 6

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 4

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf - 2

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf

8-daagse rondreis slechts €179 naar het prachtige Moldavië inclusief vluchten, huurauto & verblijf