Vakanties
voor 182€

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182

Een deal van , 22. jun. 2016 19:05

Ahoy VakantiePiraten!

Op vakantie gaan in de zomervakantie is vaak een dure aangelegenheid. Dit hoeft echter niet zo te zijn! We hebben namelijk zeer goedkope vluchten gevonden naar Rhodos. Met deze tickets betaal je slechts €77 voor een retourtje. Om het feest compleet te maken, hebben we daar ter inspiratie nog een mooi appartement bij gezocht met een heerlijk zwembad. Zo kun je al met zijn tweeën op vakantie voor slechts €182 per persoon. Ga je solo op vakantie? Kies dan voor een verblijf voor 1 persoon, dat kan zelfs nog goedkoper zijn! Fijne zomer!

voor
182€

Zomervakantie Rhodos Tijdperk: 3. jul. 2016 - 21. aug. 2016

Origine
Weeze, Amsterdam, Düsseldorf, Brussel, Eindhoven, Charleroi
Bestemming
Rodos
 • Vlucht

  Voorbeeld vlucht:
  Data: 3 - 10 juli

  Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 22

  Totaalprijs vlucht + verblijf: €77 + €105 = €182

 • Verblijf

  Voorbeeld verblijf:

  Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 20

  Prijs per nacht: €30
  Prijs per persoon: €105
  Prijs vlucht + verblijf = €182
  Zoover beoordeling 7,9

Mogelijk reisdata

Vliegen naar Rhodos kan van juni tot september al vanaf €77. Vertrekken doe je vanaf Weeze-Niederrhein, vlakbij Nijmegen, omdat hier de prijzen het laagst liggen, een overzicht van de prijzen van andere luchthavens vind je onderaan de tabel. In dit voorbeeld ga je van 3 juli tot 10 juli, deze retourvlucht kost je €77. Je gaat dus voor een heerlijk weekje naar de zon in Rhodos. Er zijn tickets die nog goedkoper zijn, maar omdat je dan langer op vakantie gaat, wordt de reis alsnog duurder. Daarnaast valt dit voorbeeld mooi in het hoogseizoen, waar je normaal gesproken beduidend meer moet betalen voor 8 dagen vakantie. Mochten deze data je niet uitkomen, dan zijn er nog verschillende andere opties:

Data Prijs
3 juni - 14 juni €86 Boek
14 augustus - 21 augustus €118 Boek
21 augustus - 28 augustus €114 Boek
25 augustus - 4 september €65 Boek
28 augustus - 4 september €62 Boek
18 september - 22 september €93 Boek

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen vlucht op onze eigen website.

Overzicht andere luchthavens voor vertrek op 3 juli:

Düsseldorf - €131
Amsterdam - €162
Eindhoven - €162
Charleroi - €168
Brussel - €360

Accommodatie:

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. De prijs hierboven is de accommodatie met de beste prijs-kwaliteit verhouding, dit voorbeeld is slechts ter inspiratie. Je bent helemaal vrij om zelf voor een ander hotel of appartement te kiezen. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij nog enkele opties op een rij gezet voor een verblijf op Rhodos. Eén ding hebben deze accommodaties sowieso in overeenkomst, het zijn allemaal fijne plekken om jouw week door te brengen. Geen zin om alles zelf te regelen, scroll dan verder naar beneden en kijk naar een vergelijkbare pakketreis die we gevonden hebben!

Middensegment -

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 18

Prijs per nacht €29
Totaal verblijf + vlucht per persoon: €178 + €77 = €255

Luxe -

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 16

Tripadvisor beoordeling 4,5/5 + Certificate of Excellence
Prijs per nacht €103
Totaal vlucht + verblijf per persoon: €360 + €77 = €437

Impressie Rhodos

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 14
Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 12
Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 10


Boeken met één klik!

Niet zoveel zin om alles apart te boeken en uit te moeten zoeken? Dat kunnen wij wel begrijpen, daarom kun je deze deal ook als pakketreis boeken. Met een simpele klik boek je dan jouw week naar Rhodos. Let wel op, dit is in veel gevallen aanzienlijk duurder dan de reis zelf samenstellen.

Bij Corendon vind je een vergelijkbare vakantie van 3 tot 10 juli in het 3*-appartementen Emerald inclusief vluchten en transfers met Corendon Dutch Airways voor €313 per persoon.

Dit is natuurlijk een mooie deal en snel te boeken. Het is echter wel €131 duurder in vergelijking met de week die hier boven beschreven staat. Het is dus zeker de moeite waard om er even rustig voor te gaan zitten en alles mooi zelf en apart te boeken!

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 8
Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 6

Naar Boeking


Hoe boek je deze deal: DIY vakanties zijn vakanties waarbij je vluchten en hotel apart van elkaar boekt. Betalingen worden dan ook apart van elkaar gedaan aan deze partijen. Aanrader is om te kijken of de prijzen geheel of bijna in zijn geheel overkomen met de prijzen die wij hierboven hebben weergegeven in de screenshots. Wanneer voorgestelde reisdata je niet goed uitkomen kan je de trip aanpassen naar eigen behoefte. Misschien wil je de trip inkorten, verlengen of van een ander luchthaven vertrekken? Dit kan wel leiden tot een verhoging van de prijs. Daarnaast zijn de hier weergegeven hotels en vluchten een voorstel voor een samengestelde vakantie, je hebt daardoor altijd de mogelijkheid om voor een goedkopere of een duurder hotel te kiezen die het best bij je budget past.


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 4

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182 - 2

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182

Zomervakantie Rhodos: 8 dagen inclusief verblijf en vluchten slechts €182