Vakanties
vanaf 532€ p.p.

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt

Een deal van , 30. mrt. 2020 15:00

Ahoy Piraat!

Hou je ook van een ondergaande zon op het bijzondere eiland Spitsbergen? Nou, dat zal je gedurende deze vakantie niet aantreffen, want in de maanden juni, juli en augustus gaat de zon niet onder op het eiland. Je vliegt naar de meest noordelijke stad van de wereld: Longyearbyen op het eiland Spitsbergen. Hier geen tropische cocktails, maar een uniek landschap dat je nergens ter wereld zal aantreffen!

Je betaalt voor een 8-daagse zomervakantie slechts €532! Dit is inclusief vluchten vanaf Amsterdam en een net verblijf met ontbijt!

vanaf
532€
p.p.

Details Tijdperk: 7. jul. 2020 - 29. okt. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Longyearbyen

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt - 8

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Spitsbergen doe je het goedkoopste in de periode tussen juli en oktober, tickets boek je al voor slechts €218 retour. Vluchten worden uitgevoerd door Norwegian en je hebt een tussenstop in Oslo. Hierboven vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Spitsbergen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Spitsbergen.

Naar hotels

Impressie

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt - 6

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt - 4

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt - 2

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Zomervakantie met maximaal daglicht! 8 dagen Spitsbergen voor €532 incl. vluchten & verblijf met ontbijt