VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Zomervakantie schitterend Tirol: 8 dagen in heerlijk appartement voor slechts €186 incl. vluchten en transfers
Afgelopen

Zomervakantie schitterend Tirol: 8 dagen in heerlijk appartement voor slechts €186 incl. vluchten en transfers

Hallo Vakantiepiraten!

Lekker vakantie vieren op een schitterende plek met de zomervakantie maar wil je liever niet teveel geld uitgeven? Dat kan door de extreem stijgende prijzen van vakanties in het hoogseizoen nog vrij lastig zijn! Laat je niet gek maken want wanneer je dol bent op ontspanning, mooie uitzichten, bergen, meren, wanneer het van jou allemaal niet zo massaal hoeft en je graag geld overhoudt, dan hebben we de perfecte deal voor jou! Deze zomervakantie naar het schitterende Tirol wordt je aangeboden door Tjingo voor slechts €186 voor vluchten en 8 dagen in een heerlijke appartement in Konigsleiten. Oostenrijk staat al bekend als een winterse bestemming maar is in de zomermaanden misschien nog wel mooier, en kent ook lekkere zomerse temperaturen!

vanaf
186
p.p.

Zomervakantie Tirol Tijdperk: 1. mei. 2017 - 30. sep. 2017

Origine
Eindhoven
Bestemming
Innsbruck
  • Details


Vertrekdata

De prijs van 186 is gebaseerd op een 8-daagse vakantie met vertrek op 28 augustus. Nu verschilt de zomervakantie periode per regio van het land en kunnen we het ons goed voorstellen dat je liever op een andere datum vertrekt. 25 Augustus is nog zo'n voorbeeld van een voordelig geprijsde datum maar verscheidende goedkope opties zitten overigens verspreid door de gehele maanden juni, juli, augustus en september. Het vliegtuig vertrekt uit Eindhoven maar je kunt ook Amsterdam of Rotterdam selecteren. De vliegtuig brengt je naar Innsbruck. Handig is om een auto te huren zodat je het meest uit jouw vakantie kunt halen en vrij bent om te gaan en staan waar je wilt. Dit kan voor goedkoper dan je denkt! Zo boek je voor de gehele week een zeer nette huurauto voor slechts €164.

Boek huurauto

Accommodatie

Je zult komen te verblijven in een appartement in Konigsleiten. Dit zijn diverse appartementen verspreid over heel Koningsleiten. Van de huisjes kan je een 3*-kwalificering verwachten, eenvoudig maar van alle gemakken voorzien voor een heerlijke zomervakantie. Daarnaast zijn ze in de directe nabijheid van National Park Hohe Tauern gelegen en is er voor ieder wat wils om wat in de omgeving te ondernemen! Je hoort ter plaatse welk huisje het wordt maar je hebt wel de keuze uit de grootte en het aantal kamers maar de inrichting kan verschillen:

  • 1-Kamerappartement: Woon-/slaapkamer met een slaapbank voor 2 personen, kitchenette met twee elektrische kookplaten en koffiezetapparaat, badkamer met douche en toilet. Balkon.
  • 2-Kamerappartement: Woon-/slaapkamer met 2-persoonsbedbank, slaapkamer met twee bedden, open keuken met vier elektrische kookplaten en koffiezetapparaat, badkamer met douche en toilet. Balkon.
  • 3-Kamerappartement: Gelijk aan het 2-kamerappartement, echter met een extra 2-persoonsslaapkamer en tv.
  • 4-Kamerappartement: Gelijk aan het 3-kamerappartement, echter met een extra 2-persoonsslaapkame

Voorgaande vakantiegangers beoordeelden deze vakantie met een uitstekende 8,3!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je