Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht

Een deal van , 10. jul. 2018 8:00

Ahoy!

Chalkidiki heeft alles wat je verwacht van een eilandvakantie. Geweldige kustplaatsen, heerlijk eten en een ontspannen atmosfeer. Via VoyagePrive hebben we een fantastische deal naar deze bestemming gevonden! Geniet van de halfpension verzorging in het 4*-Philoxenia Hotel en kom helemaal zen terug van een geslaagde vakantie. Je bent nu slechts €189 per persoon kwijt voor 5 dagen. Dat is zeer goedkoop, want de vluchten zijn tevens inbegrepen. Verder beschik je ook nog eens over een kamer met tuinuitzicht. Deze vakantie is nu al een succes!

vanaf
189
p.p.

Magisch Chalkidiki Tijdperk: 12. jul. 2018 - 10. sep. 2018

Origine
Charleroi, Amsterdam, Parijs
Bestemming
Thessaloniki
  • Details

    Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht - 13
    Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht - 11


Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tot 28 juni t/m 10 oktober. Een 5-daags verblijf is het voordeligst bij een vertrek in september. In dit geval vertrekt de vlucht vanaf Brussel (Charleroi) maar tegen een (kleine) meerprijs kun je ook vertrekken vanaf Amsterdam of Parijs. Je kunt ook kiezen voor een langer verblijf, in de kalender van Voyage Privé vind je eenvoudig jouw ideale deal!

Accommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je in het Philoxenia Hotel dat in het dorpje Psakoudia ligt. Dit hotel aan de kust is een heerlijke plek om tot rust te komen. Maak een fijne wandeling door de groene omgeving of ga lekker uitwaaien op het strand. In de directe omgeving zijn er diverse tavernes, waar je heerlijk verse vis of een Griekse salade kunt eten. Je overnacht in een kamer met een prachtig uitzicht op het bos. Daarnaast verblijf je op basis van halfpension. Vanuit dit hotel ben je tevens dicht bij de pittoreske dorpjes, diverse zandstranden en de azuurblauwe zee. Eerdere gasten zijn erg tevreden over hun verblijf, wat onder andere te zien is aan de dikke 4,5/5 score op Tripadvisor.


Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht - 9
Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht - 7
Magisch Chalkidiki: 5 dagen in goed 4*-hotel slechts €189 obv halfpension, incl. vluchten en kamer met uitzicht - 5

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.