Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten

Een deal van , 9. aug. 2018 8:02

Ahoy!

Ken jij Formentera, het chillere zusje van Ibiza al? Het is er prachtig, het is er ontspannen en het eiland staat gegarandeerd aan een heerlijke zonvakantie! Je kunt een fiets of auto huren en over landelijke weggetjes tussen olijfbomen naar Playa de Ses Illetes toeren. Hier kun je bijvoorbeeld snorkelen in het kristalheldere water. Bij Voyage Privé ben je nu slechts €393 kwijt voor 4 onvergetelijke dagen op dit mooie eiland. Je verblijft dan in het prachtige 4*- Paraíso de los Pinos, dat een bijna perfecte 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence scoort op Tripadvisor. Bij deze prijs zijn de vluchten, verblijf in een appartement suite (55m2) en het ontbijt inbegrepen. Wacht niet te lang, want dit is een zeer scherpe prijs voor één van de duurste eilanden van Spanje!

vanaf
393
p.p.

Check de deal Tijdperk: 4. sep. 2018 - 24. okt. 2018

Origine
Charleroi, Amsterdam, Eindhoven
Bestemming
Ibiza
  • Details

    Opmerking: De aanbieder van deze reis, Voyage Prive, is een specialist in het aanbieden van exclusieve reizen. Daarom wordt er nadat je op de onderstaande screenshots of knop hebt gedrukt je gevraagd in te loggen. Het hotel vind je vervolgens door te zoeken op naam of bestemming.

    Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 22
    Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 20

    €786 / 2 = €393 per persoon


Mogelijke vertrekdata

Dit arrangement is te boeken voor vertrekdata tot 4 september 2018 tot en met 24 oktober 2018. Een 4-daags verblijf is het voordeligst bij een vertrek in oktober, maar ook andere maanden zijn relatief voordelig. In dit geval vertrekt de vlucht vanaf Charleroi maar tegen een (kleine) meerprijs kun je ook vertrekken vanaf Eindhoven of Amsterdam. Je kunt ook kiezen voor een langer verblijf, in de kalender van Voyage Privé vind je eenvoudig jouw ideale deal!

Opmerking: De vluchten gaan naar Ibiza, daarna neemt u de ferry naar Formentera. Het ticket voor de veerboot is niet inbegrepen in het aanbod en moet van tevoren of bij aankomst gekocht worden.

Accommodatie

Tijdens deze vakantie zal het je aan niets ontbreken. Je gaat namelijk verblijven in het 4*- Paraíso de los Pinos, dat een bijna perfecte 4,5/5 inclusief Certificate of Excellence scoort op Tripadvisor. Het is rustig gelegen en omgeven door een prachtig park. Het beschikt over een zwembad met zonneterras, een jacuzzien een tennisbaan. Het bekende strand Playa de Migjorn ligt op korte afstand. Je verblijft in een ruime appartement suite (55m2), deze suite is onder andere voorzien van woon- en slaapkamergedeelte, een Nespresso-apparaat en een balkon of terras.

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 18

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 16

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 14

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 12

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 10

Fabelachtig Formentera: 4 - 15 dagen in top 4*-resort vanaf €393 incl. verblijf in suite, ontbijt & vluchten - 8