Vakanties

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten

Een deal van , 12. aug. 2016 16:05

Ahoy Vakantiepiraten,

Laat het sneue weer in Nederland snel achter je en ga nog van het zomerse zonnetje elders genieten! Vertrek dit seizoen nog met deze deal, gevonden via Alltours, naar het gezellige Kos tegen een lekkere prijs met vertrek in september. Voor €378 kom je te verblijven in een super hotel waar je alleen maar vrolijk van kan worden. Houd lekkere chillsessies aan 1 van de mooie stranden van Kos, geniet van Meditteraans klimaat en keuken, slenter door straatjes. Let's go!

Mogelijke vertrekdata

In de periode van nu tot en met eind september is de goedkoopste datum om te vertrekken 22 september. Tegen een kleine meerprijs kan je ook ontbijt bijboeken tevens als een verblijf op basis van all-inclusive.

Accommodatie

Verblijven doe je in het kleurrijke Aparthotel Giakalis welke gelegen is in Marmari op Kos. Het oogt zeer zonnig, vrolijk en qua faciliteiten heeft Giakalis onder andere een zwembad, poolbar, een tennisbaan, minigolf, biljarts en darts. Ook wordt er eens per week een typische Griekse avond gehouden met Griekse livemuziek en dans. Dit gezellige hotel scoort een geweldige 8,0/10 waarderingsscore via Zoover.

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten  - 8

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten  - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten  - 4

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten  - 2

Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten


Zonvakantie Kos: 8 dagen in leuk appartement voor slechts €378 incl. vluchten