Vakanties
vanaf 632,50€ p.p.

Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel

Een deal van , 19. jul. 2017 17:01

Ahoy,

Een hele gave vakantie nodig? Die hebben we voor je gevonden! Vlieg deze zomer nog naar Miami voor een vakantie nabij het heerlijke strand en bovendien dichtbij het iconische Miami Beach. Normaal gesproken kost dit duizenden euros vanwege het hoogseizoen, maar door onze goedkope vluchten i.c.m. een mooi Sheraton hotel nabij de kust - voor een zeer goede prijs - is dit mogelijk voor nog minder dan duizend euro!

vanaf
632,50€
p.p.

Miami hoogseizoen Tijdperk: 19. jul. 2017 - 19. sep. 2017

Origine
Amsterdam, Dusseldorf, Brussel
Bestemming
Miami

Prijsopmaak

*naar voorbeeld 29 augustus - 7 september

  • Vlucht: €303
  • Accommodatie: €659 voor 2 personen voor 10 dagen: 2 reizigers = €329,50 p.p.
  • Totaal: €632,50

Mogelijke vertrekdata

Er zijn diverse goedkope mogelijkheden in de maanden augustus en september. Deze vind je in de box hierboven. Over het algemeen zijn vluchten vanuit Düsseldorf het aller scherpst geprijsd. Maak je je zorgen over het orkaanseizoen in het Caribische regio rond deze tijd van het jaar? Het orkaanseizoen loopt van juni t/m oktober met als hoogtepunt eind september/oktober. Slechts een nihil percentage bereikt echter het vasteland en hoeft daardoor geen invloed te hebben op het plannen van een vakantie. Het is wel aan te raden om een reis-/annuleringsverzekering te nemen.

Heb je liever vluchten op een andere datum of naar Los Angeles, New York of Orlando tegen een prikkie? Bekijk dan eens deze post.

Ga naar post

Accommodatie

Voor deze vakantie stellen we het Four Points by Sheraton Coral Gables Hotel voor. Een hotel met een 4/5 TripAdvisor score en een certificaat van uitmuntendheid. Dit hotel beschikt o.a. over een snackbar, restaurant, 24u fitness, bibliotheek, zwembad en een gunstige ligging nabij Miami Beach, het strand en winkelcentrum. Kortom, een naamsbekend hotel met toprecensies voor een topprijs

We raden aan om een auto te huren. Zo kun je eenvoudig naar bijv. Florida Keys of Miami Beach rijden. Dit kan eenvoudig en goedkoop via onze website.

Huur auto

Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel - 8
Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel - 6
Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel - 2

Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel

Zonvakantie Miami: 10 dagen in Sheraton hotel nabij Miami Beach voor slechts €632,50 incl. vluchten en hotel