Vakanties
vanaf 165€

Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf!

Een deal van , 25. mrt. 2016 12:01

Ahoy Vakantiepiraten,

Wil jij er even tussenuit? Dat kan nu voor een geweldige prijs naar het mooie Rhodos! Dompel je onder in de relaxte vakantiesferen van dit eiland, ook al is het maar voor even! Toch liever iets langer blijven genieten, dat kan dan alsnog voor een zeer aanlokkelijke prijs. Boek 'm snel.

Deze deal boek je via Bebsy.

vanaf
165€

Zonvakantie Rhodos Tijdperk: 1. mei. 2016 - 30. sep. 2016

Origine
Amsterdam, Charleroi, Eindhoven, Weeze
Bestemming
Rodos
  • Details

    Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf! - 8
    Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf! - 6


Accommodatie

Het Anita Aparthotel is een gezellig kleinschalig 4*-hotel dat door een familie gerund wordt en ligt in het dorpje Ialyssos. Temidden van de tuin staan de studio's en appartementen en je kunt heerlijk genieten van de Griekse zon aan het zwembad. Mocht je liever naar het strand gaan, dan is dit te voet op ca. 400 meter afstand. Het centrum van Ialyssos is tevens op korte afstand van het hotel. Indien je van plan bent om een auto te huren kun je gratis parkeren op het terrein van het hotel. De bushalte is tegenover het hotel en daarmee kun je eenvoudig naar de luchthaven en naar Rhodos-stad.

Vluchten en transfers

25 Juni en 2 juli vanuit Amsterdam is goedkoop, 26 juni vanuit Weeze is goedkoop. 8 Dagen vakantie vanuit Weeze is goedkoop, enz. enz. Dit zijn enkel voorbeelden.

Transfers zijn niet inbegrepen, we raden het je echt aan om een auto te huren! Is er iets leukers om over alle vrijheid te beschikken om een prachtig eiland te ontdekken? Dat dachten wij niet, daarom raden het nogmaals sterk aan om een auto te huren om je gemakkelijk te kunnen verplaatsen, de bestemming te verkennen en zodoende het meeste uit je vakantie te halen. Een huurauto vind je gemakkelijk op onze website.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf! - 4

Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf! - 2

Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf!Zonvakantie Rhodos: 5, 8 of 15 dagen in 4*-appartement voor al €165 inclusief vluchten en verblijf!