Vakanties
vanaf 330€

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen even helemaal niks in 4*-All inclusive hotel vanaf €330 inclusief verblijf, accommodatie en transfers!

Een deal van , 17. jan. 2016 22:02

Ahoy Vakantiepiraten,

En waar ga jij naartoe deze zomer? Klinkt lekker ontspannen op een warm mediterraans eiland voor weinig geld bij jou ook als muziek in de oren? Dan is deze deal zeker wat voor jou! Rhodos heeft alles in huis om jou het meer dan naar je zin te maken: mooie stranden, een heerlijk klimaat, lekker Grieks eten en pittoreske dorpjes om doorheen te slenteren.

Deze vakantie boek je via Corendon.

vanaf
330€

Vakantie Rhodos Tijdperk: 17. jan. 2016 - 24. mei. 2016

Origine
Amsterdam
Bestemming
Rhodos
  • Details

    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen even helemaal niks in 4*-All inclusive hotel vanaf €330 inclusief verblijf, accommodatie en transfers! - 2
    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen even helemaal niks in 4*-All inclusive hotel vanaf €330 inclusief verblijf, accommodatie en transfers!


Accommodatie

Verblijven doe je in het 4*Blue Bay Beach op all inclusive basis. Het voordeligst is om te vertrekken op 17 mei. Andere data ook beschikbaar tegen een meerprijs.Transfers zijn inbegrepen.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos ofCentralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.Zonvakantie Rhodos: 8 dagen even helemaal niks in 4*-All inclusive hotel vanaf €330 inclusief verblijf, accommodatie en transfers!