Vakanties
vanaf 271€

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers!

Een deal van , 14. mrt. 2016 19:01

Ahoy Vakantiepiraten,

Weet jij al waar jouw welverdiende vakantie naartoe gaat? Klinkt lekker ontspannen op een warm mediterraans eiland voor weinig geld bij jou ook als muziek in de oren? Dan is deze deal zeker wat voor jou! Rhodos heeft alles in huis om jou het meer dan naar je zin te maken: mooie stranden, een heerlijk klimaat, lekker Grieks eten en pittoreske dorpjes om doorheen te slenteren. Wij hebben een deal voor jou gevonden waarbij je weinig geld kwijt bent aan de luxe van een 4*-resort direct gelegen aan het strand. Genieten!

Deze vakantie boek je via Beachcheck.

vanaf
271€

Zonvakantie Rhodos Tijdperk: 24. apr. 2016 - 4. mei. 2016

Origine
Charleroi
Bestemming
Rodos
  • Details

    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers! - 8


    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers! - 6


Accommodatie

Verblijven doe je in het comfort van het 4*-Hotel Blue Horizon. Dit hotel is direct gelegen aan het strand en het gezellige centrum van Trianta vind je ook in de nabije omgeving. De uitstekende persoonlijke service zorgt jaarlijks voor vele terugkerende gasten, het heeft dan ook een waardering van maar liefst 4/5 op TripAdvisor!

Vluchten en Transfers

Deze vakantie is met transfers inbegrepen. De allergoedkoopste vakantie krijg je als je vanuit Brussel Charleroi vertrek op 24 april. Komt deze datum of luchthaven van vertrek je echt niet uit? 27 April is een goedkope mogelijkheid en tevens ook 17 april waar je iets meer voor betaalt maar wel gelijk verblijft op halfpension.

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers! - 4

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers! - 2

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers!

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen in 4*-resort aan het strand voor al €271 inclusief vluchten, accommodatie, ontbijt en transfers!