Vakanties
vanaf 179€

Zonvakantie Rhodos: 8 dagen chillen in 4*-studio vanaf €179 inclusief vluchten, accommodatie en vertrek in de zomer!

Een deal van , 5. jan. 2016 14:59

Ahoy Vakantiepiraten,

En waar ga jij naartoe deze zomer? Klinkt lekker ontspannen op een warm mediterraans eiland voor weinig geld bij jou ook als muziek in de oren? Dan is deze deal zeker wat voor jou! Rhodos heeft alles in huis om jou het meer dan naar je zin te maken: mooie stranden, een heerlijk klimaat, lekker Grieks eten en pittoreske dorpjes om doorheen te slenteren.

Boeken doe je via Suntip.

vanaf
179€

Zonvakantie Rhodos Tijdperk: 1. apr. 2016 - 31. okt. 2016

Origine
Amsterdam, Brussel, Dusseldorf, Eindhoven
Bestemming
Rhodos
  • Details

    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen chillen in 4*-studio vanaf €179 inclusief vluchten, accommodatie en vertrek in de zomer! - 2

    Zonvakantie Rhodos: 8 dagen chillen in 4*-studio vanaf €179 inclusief vluchten, accommodatie en vertrek in de zomer!


Accommodatie

Je zult warm worden verwelkomt bij het 4*-Panorama Studios gelegen in het Faliraki op Rhodos. De opzet van dit complex is simpel maar er hangt een uiterst relaxte sfeer en het personeel zult er alles doen om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Binnen 15 minuten bereik je diverse stranden en bezienswaardigheden in de stad.

Vlucht & transfer

Mogelijke vertrekdata zijn van april tot en met oktober van luchthavens Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Düsseldorf. Wil je echter de beste prijs van €179? Vertrek dan vanaf luchthaven Düsseldorf op 5 juni. Mocht je dit echt niet uitkomen, andere data vanaf andere luchthavens zijn ook scherp geprijsd!

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.Zonvakantie Rhodos: 8 dagen chillen in 4*-studio vanaf €179 inclusief vluchten, accommodatie en vertrek in de zomer!