Vluchten

De top 5 goedkoopste bestemmingen voor een tripje in juli/augustus (met vertrek vanaf Brussel)

Een deal van , 13. mrt. 2020 14:00

Ahoy! Heb jij nog geen plannen voor de zomervakantie? Dat komt goed uit! Wij hebben namelijk de top 5 goedkoopste bestemmingen in juli en augustus voor jou op een rijtje gezet. Hieronder vind je vluchten naar Wrocław, Boedapest, Vilnius, Biarritz en Krakau. Een retourtje kost tussen de €37 en de €55 per persoon! Welke bestemming kies jij?

1. aug. 2020 - 31. aug. 2020
Goedkope vluchten in augustus
Brussel
Reismogelijkheden

Vliegen naar deze top 5 voordelige zomerbestemmingen kan op verschillende data in juli en augustus 2020. Je boekt vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Brussel. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf op jouw favoriete bestemming kan je zelf zo duur maken als je wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat kan je hier heel makkelijk een verblijf uitzoeken dat perfect past bij jouw wensen. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

De top 5 goedkoopste bestemmingen voor een tripje in juli/augustus (met vertrek vanaf Brussel)