Vluchten
vanaf 330€ p.p.

Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330

Een deal van , 12. jun. 2019 9:00

Ahoy Piraten

Canada is het land van uitersten, van ongerepte natuur tot bruisende steden, als Vancouver, Montreal en Toronto, hier vind je voor ieder wat wils. Maak bijvoorbeeld een mooie rondreis door het westen van dit land en kijk je ogen uit bij de watervallen, wildlife, fjorden met gletsjers, walvissen, orka's en helderblauwe meren. Met deze goedkope vliegtickets naar Vancouver, Toronto of Quebec hoeft een vakantie naar Canada niet duur te zijn. Je betaalt nu slechts €330 voor een retourticket. Bezoek bijvoorbeeld de Shannon Falls in British Columbia, het dorpje Sun Peaks, Jasper National Park, Banff National park en nog veel meer prachtig natuurschoon.

vanaf
330
p.p.

Bekijk de details Tijdperk: 12. jun. 2019 - 11. aug. 2019

Origine
Amsterdam
Bestemming
Vancouver, Toronto, Québec

Mogelijke vertrekdata

Het goedkoopst vlieg je in januari tot en met oktober naar Toronto. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €353 voor een retourticket. Vluchten worden uitgevoerd door verschillende maatschappijen, zoals KLM, Icelandair, Air Canada, Lufthansa en nog vele andere. Wil je liever vertrekken op een andere datum? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar de vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zélf een bijpassend verblijf in Canada te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotels


Impressie

Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330 - 6

Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330 - 4
Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330 - 2

Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Prachtig Canada! Goedkope retourvluchten naar Vancouver, Toronto en Quebec vanaf €330