Vluchten
vanaf 51€ p.p.

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour!

Een deal van , 1. dec. 2020 14:00

Ahoy Piraat!

Je kunt nu naar Georgië voor slechts €51 retour. Nou, boeken dus! Beleef het unieke stadje Koetaisi en ga er lekker op uit naar bijzondere steden als de hoofdstad Tbilisi of de grootste badplaats Batumi. Ook is de natuur schitterend! Vergeet vooral niet dat de deal niet voor nu is, want dat is een beetje lastig. Deze vluchten zijn echter voor maart 2021! Maar nu boeken is straks voordelig genieten.

Hoe kan dit zo goedkoop? Vanaf Dortmund Airport kan je ontzettend goedkoop vliegen. Een accommodatie in Koetaisi is vaak eveneens gunstig geprijsd, al kun je voor een meerprijs in een veel luxere verblijf zitten. De vluchten zijn met Wizz Air, een low cost vliegmaatschappij die deze bijzondere vliegroute heeft voor een unieke prijs. Tel uit je winst!

vanaf
51€
p.p.

Details Tijdperk: 1. mrt. 2021 - 31. mei. 2021

Origine
Dortmund
Bestemming
Koetaisi

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour! - 8

Reismogelijkheden

Vliegen naar Georgië kan nu verrassend goedkoop! Om deze deal zo goedkoop mogelijk te houden boek je je vlucht en verblijf apart. Vertrekken is het goedkoopst vanaf Dortmund. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Wizz Air. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Huurauto

Georgië kan je natuurlijk het beste ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf op het eiland halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Accommodatie

Je verblijf in Georgië kan je zelf zo duur maken als je wilt. Kies je liever voor wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Impressie

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour! - 6

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour! - 4

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour! - 2

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Beleef adembenemend Georgië in 2021 voor slechts €51 retour!