Vluchten
vanaf 56€ p.p.

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie!

Een deal van , 20. aug. 2019 13:02

Ahoy Piraat!

Georgië, ben jij er al eens geweest? Waarschijnlijk nog niet, maar Georgië is toch wel zeer intrek bij toeristen. Zeker nadat vorig jaar Wie is de Mol zich afspeelde in het prachtige land. Je kunt nu wel heel voordelig naar Georgië vliegen. Hoe kan het toch dat je voor slechts €56 een retourtje hebt? We weten het ook niet, maar het kan dus! Boek daarom jouw voordelige vluchten snel en geniet van het prachtige land. Je vliegt naar Koetaisi, één van de grootste steden van het land. Je vindt deze stad centraal gelegen tussen de grootste badplaats Batoemi en de hoofdstad Tbilisi.

vanaf
56€
p.p.

Details Tijdperk: 20. aug. 2019 - 20. okt. 2019

Origine
Eindhoven
Bestemming
Koetaisi

Hoogtepunten Kutaisi

Rond het centrum van Kutaisi heb je zeker geen auto nodig. De stad bruist en straalt met name rondom de markt. Wij tippen dan ook zeker om hier en bezoek aan te brengen. Lokale mensen verkopen op de stoep hun zelfgekweekte groenten en bosjes kruiden. Op het centrale plein vind je de Colchis fontein en een typisch Russisch oud operagebouw. Je kunt in de omgeving van Kutaisi verschillende dagtrips maken. Georgië heeft een schitterend landschap en heeft dan ook genoeg te bieden voor natuurliefhebbers. Onze toptip is om naar de Stapelia grot te gaan. Hier vind je een plek vol gekleurde stalactieten en stalagmieten. Wow! En dat op slechts een half uurtje rijden van Kutaisi. Absoluut de moeite waard is om het Gelati klooster te bezoeken, gelegen op circa 9km van Kutaisi. Het klooster ligt op een beboste heuvel en is vooral 's avonds dankzij de verlichting een bijzondere bezienswaardigheid. Mocht je naar binnen willen, zorg er dan voor dat je schouders en benen bedekt zijn. Ook mag de Georgische keuken zeker niet mogen worden overgeslagen. Je hebt hier een heerlijke mix van de Europese, Russische en Arabische keuken. De beste gerechten van het land zijn Chatsjapoeri, Kubdari en Khinkali wat je zeker in deze dagen eens moet gaan proberen.

Mogelijke reisdata

Ook vliegen naar Kutaisi hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 10 tot 14 september. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Wizz Air. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie! - 8

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie! - 6

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie! - 4

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie! - 2

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie!

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Adembenemend Georgië slechts €56 retour in de herfstvakantie!