Vluchten
vanaf 196€ p.p.

Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196

Een deal van , 5. jan. 2018 18:05

Brrr Piraten!

IJskoud de lekkerste, dat is Spitsbergen! Spitsbergen is het enige bewoonde eiland van de Svalbard archipel en is het grootste eiland van Noorwegen. Het grenst aan de Arctische Zee, hier is het dus ook in de zomer lekker bibberen! Daarnaast heb je kans om ijsberen te spotten, maar ook het Noorderlicht kun je hier bekijken (beste te zien vanaf eind september tot eind april). Je vliegt nu van Amsterdam naar Spitsbergen voor slechts €196. Vluchten worden uitgevoerd door SAS en je hebt een stop in Oslo. Tickets zijn te boeken voor een vertrek tussen mei en oktober, er zijn tevens enkele data in de zomer(vakantie) te boeken.

vanaf
196€
p.p.

Deal Info Tijdperk: 22. mei. 2018 - 8. okt. 2018

Origine
Amsterdam
Bestemming
Spitsbergen
 • Details

  Voorbeeldvlucht Amsterdam - Spitsbergen (6 juni - 13 juni)

  Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196 - 8

  Selectie van overige vluchten:

  Hotelsuggestie:

  Spitsbergen, zoals veel bestemmingen in Noorwegen, is niet goedkoop. We raden daarom aan om tijdens deze trip een keer te verblijven in Hostel Pomor in Barentsburg. Goede prijs-kwaliteit verhouding en ook belangrijk, lekker warm!

  Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196 - 6


Mogelijke reisdata

Vliegen naar Spitsbergen doe je het goedkoopste op verschillende data in 2018, vliegen kan al voor maar €196 retour. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Spitsbergen wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door SAS en in een enkel geval door Norwegian. Hierboven vind je verschillende voorbeelddata, ook in de zomervakantie. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Spitsbergen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Spitsbergen.

Naar hotels

Impressie

Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196 - 4

Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196 - 2

Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Afkoelen in de zomer: retourvluchten naar Spitsbergen, Noorwegen slechts €196