Nog goedkoper! Aloha! Vlieg naar het paradijselijke Hawaii voor maar €458 retour

Een deal van , 15. jan. 2018 9:05

Ahoy Vakantiepiraten!

Hawaii wordt regelmatig in 1 adem genoemd met het paradijs en dat is niet zo gek. Neem maar eens een kijkje naar de riffen, hoge groene bergen, vulkanen en de prachtig witte stranden die zich huishouden op dit stukje aarde en je snapt gelijk waarom. Jouw droom kan nu werkelijkheid worden, want we hebben heel voordelige tickets gevonden van naar Honolulu, Kahului, Lihue en Kona! Je vliegt nu al voor maar €458 retour! Echt een koopje, want dit soort prijzen zien we echt niet vaak voorbij komen! Wees er snel bij als je deze supertickets wilt boeken!


Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen van Amsterdam en Brussel naar Honolulu, Kahului, Lihue en Kona kan op verschillende data in de periode februari - december 2018. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Hawaii gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Hawaii. Huur je liever een Airbnb op Hawaii? Dat kan natuurlijk ook!

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Nog goedkoper! Aloha! Vlieg naar het paradijselijke Hawaii voor maar €458 retour - 11
Nog goedkoper! Aloha! Vlieg naar het paradijselijke Hawaii voor maar €458 retour - 9
Nog goedkoper! Aloha! Vlieg naar het paradijselijke Hawaii voor maar €458 retour - 7

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.