Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345

Een deal van , 26. jan. 2018 11:04

Ahoy Vakantiepiraten!

Bij veel mensen staat een bezoekje aan Zuid-Afrika en het spotten van de Big Five hoog op hun bucketlist, maar wist je dat buurland Namibië net zo de moeite waard is? Dit land, met de hoofdstad Windhoek, heeft namelijk ontzettend veel te bieden voor de avontuurlijke reiziger. De woestijn van Namibië is schitterend, maar ook de grote verscheidenheid aan flora en fauna, de oneindige ogende zoutvlaktes en imposante canyons mogen niet op jouw lijstje ontbreken. We hebben nu zeer voordelige en directe vluchten gevonden, die jou voor maar €345 naar deze prachtige bestemming brengen! Dit wordt de reis van je dromen!


Mogelijke reisdata

Vliegen naar Namibië kan van februari t/m april al vanaf €345. Je vertrekt vanaf Keulen omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Namibië wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Eurowings of partner SunExpress. In dit voorbeeld ga je van 1 februari tot en met 9 februari. Mochten deze data je niet uitkomen, dan zijn er nog genoeg verschillende mogelijkheden, deze vind je in de tabel hier boven. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Namibië gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Namibië.

Naar hotel-tool

Namibië

Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345 - 14
Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345 - 12
Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345 - 10
Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345 - 8
Avontuurlijke tickets! Directe retourvluchten naar Namibië nu slechts €345 - 6

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.