Vluchten
vanaf 136€ p.p.

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136

Een deal van , 6. apr. 2018 17:02

Ahoy!

We hebben een ideale ticket gevonden als jij graag wilt gaan backpacken in Zuidoost-Azië. Voor een enkele reis Keulen - Phuket ben je nu namelijk slechts €136 kwijt! Dan houd je dus een aardig bedrag over om al die dingen te doen die op jouw bucket list staan. Vluchten worden uitgevoerd door Eurowings.

vanaf
136€
p.p.

Enkeltje Phuket Tijdperk: 6. apr. 2018 - 6. jun. 2018

Origine
Keulen
Bestemming
Phuket
  • Details

    Voorbeeldvlucht Keulen - Phuket: 29 april

    Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136 - 8

    Selectie van overige goed geprijsde enkeltjes: (tegen meerprijs).


Mogelijke reisdata

Goedkoop vliegen naar Phuket kan in de maanden april en mei. Je betaalt in het goedkoopste geval slechts €136 voor een enkeltje. Vluchten worden uitgevoerd door Eurowings of dochtermaatschappij SunExpress. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige vluchten-tool en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Mijlen sparen

Flying Blue (het Frequent Flyer programma van KLM en AIR FRANCE) werkt samen met American Express, zodat je nog meer punten kunt sparen en meer uit je gespaarde punten kunt halen. Als dit al niet super klinkt, dan wordt het nog beter! De Flying Blue-American Express is namelijk nu 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel.

Kaart aanvragen

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Phuket te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel-tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie Phuket

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136 - 6

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136 - 4

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136 - 2

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136


Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Backpackers ticket: enkeltje Phuket, Thailand slechts €136