Vluchten
vanaf 69€ p.p.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto

Een deal van , 25. sep. 2018 12:05

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 22

Ahoy Piraat!

Vandaag hebben we een mooie deal voor je gevonden. Waarom zou je maar één land bezoeken, als je er meerdere kunt bezoeken! Dat kan heel makkelijk in de Baltische Staten. De drie landen; Estland, Letland & Litouwen zijn drie geweldige landen met een rijkelijke geschiedenis. Hoewel deze landen veel overeenkomsten hebben, zijn er ook verschillen. Bezoek nu alledrie landen voor een heerlijk prijsje!

vanaf
69€
p.p.

Check de details Tijdperk: 1. nov. 2018 - 29. dec. 2018

Origine
Eindhoven
Bestemming
Vilnius
 • Details

  Voorbeeldvlucht: 20 tot 29 november

  Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 20

  Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 18


  Prijsberekening:
  Vlucht: €35
  Huurauto voor 9 dagen: €68
  Huurauto per persoon (uitgaande van twee persoon): €34

  Totaalprijs vlucht & huurauto: €69


  Meer reisdata vanaf Eindhoven:

  06.11. - 13.11. Vlucht
  08.11. - 20.11. Vlucht
  13.11. - 22.11. Vlucht
  15.11. - 22.11. Vlucht
  17.11. - 27.11. Vlucht
  22.11. - 29.11. Vlucht
  29.11. - 06.12. Vlucht
  01.12. - 11.12. Vlucht
  06.12. - 13.12. Vlucht

  Ook is vliegen vanaf Amsterdam mogelijk.


Vluchten

De goedkope vluchten richting Vilnius vind je in november en december. Je vertrekt vanaf Eindhoven. In de bovenstaande tabel zie je verschillende voorbeelden staan. Staat jouw ideale vlucht er niet bij? Wees niet getreurd, je zoekt eenvoudig je perfecte vlucht met onze handige vluchten-tool!

Naar vluchten-tool

Huurauto

De beste manier om de Baltische Staten te verkennen is per auto. Een huurauto is best goedkoop te huren in Vilnius. Voor de €68 heb je een huurauto voor de volledige reisduur. De auto zal klaarstaan op het vliegveld in Vilnius en je zal de auto daar ook weer inleveren. Toch liever een andere auto? Met onze handige prijsvergelijker vind je makkelijk en snel jouw perfecte huurauto voor deze rondreis!

Zoek een huurauto


Suggestie voor de route: Vilnius - Trakai Kasteel - Heuvel van Kruizen - Riga - Tallinn - Helsinki - Tallinn - Vilnius

Vilnius

De Litouwse hoofdstad Vilnius heeft zeer veel te bieden qua cultuur. De Gediminas toren verdient zeker een bezoekje en ook de wijk Užupis is heel bijzonder. Deze wijk is de onafhankelijk verklaarde kunstenaarswijk met eigen president, grondwet en 12-koppig leger! De St. Nicholas kerk uit de 13e eeuw laat wel zien hoe mooi de stad kan zijn.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 16

Trakai Kasteel

Een zeer bijzonder kasteel net ten westen van Vilnius. Dit kasteel uit de 15e eeuw is gevestigd op een eiland en is zeker een bezoekje waard!

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 14

Heuvel der Kruisen

Onderweg van Vilnius naar Riga is met een kleine omweg een wel heel bijzondere heuvel te vinden. Op deze bedevaartsoord vind je tienduizenden kruizen. Een wel hele bijzondere plek om even een tussenstop in te lassen.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 12

Riga

De heerlijke stad Riga verdient ook een bezoekje. Het centrum van Riga staat op de UNESCO erfgoedlijst en biedt veel kerken zoals de St. Petrikerk. In de grootste stad van de Baltische Staten kan je zeker elke dagen vertoeven. Ook heeft het bijzondere musea zoals het KGB hoofdkwartier. Ook zijn er veel barretjes, restaurants en er is genoeg te beleven.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 10

Tallinn

De hoofdstad van Estland is Tallinn. Deze stad lijkt vrijwel op een Middeleeuws sprookje. Loop langs de oude stadsmuren of eet een heerlijk middeleeuws gerecht in de Olde Hansa. Ook verdient de Alexander Nervsky kathedraal zeker een bezoekje. Met de veerboot is het van Tallinn naar Helsinki maar ongeveer 2 uurtjes. Dus je kunt vanuit Tallinn een heerlijk dagtripje plannen naar de Finse hoofdstad.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 8

Helsinki

De Finse hoofdstad heeft zeer imposante gebouwen, een goed voorbeeld is de Helsinki kathedraal. Ook kan je naar een vestingeiland Suomenlinna. Vanuit Tallinn kan je de veerboot nemen naar Helsinki en biedt het een geweldig dagtripje, zonder dat je de hoofdprijs moet betalen voor dure overnachtingen in Finland.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 6

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Riga. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

Om te beginnen in Vilnius. Het 3*-Rock 'n' Roll Vilnius krijgt een 4,5/5 op Tripadvisor en krijgt daarnaast nog eens een Travelers' choice award! Prijs voor een tweepersoonskamer per nacht inclusief ontbijt.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 4

In Riga is het 4*-hotel Rixwell Old Riga Palace - 8,2/10 score op Booking.com en een mooie 4/5 op Tripadvisor. Prijs is per nacht voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto - 2

In Tallinn is onze suggestie het 3*-Pirita SPA hotel. Het hotel krijgt een mooie 3,5/5 op Tripadvisor. Prijs is per nacht voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.Baltische Staten: 9 dagen spotgoedkoop toeren voor slechts €69 incl. vlucht en huurauto