VakantiePiraten Reizen op piraten prijzen!

Beregoede tickets: retourvluchten naar Spitsbergen nu slechts €221
Afgelopen

Beregoede tickets: retourvluchten naar Spitsbergen nu slechts €221

Ahoy VakantiePiraten!

IJskoud de lekkerste, dat is Spitsbergen! Spitsbergen is het enige bewoonde eiland van de Svalbard archipel en is het grootste eiland van Noorwegen. Het grenst aan de Arctische Zee, je weet dus wat dit betekent voor de temperaturen! Als jij altijd al ijsberen en zeehonden van dichtbij hebt willen zien, maar de dierentuin niet zo aan jou besteed, dan is dit je kans! Je vliegt nu van Amsterdam voor slechts €221 naar deze imposante plek. Vluchten boek je van juli tot en met eind oktober, tevens de periode dat je het Noorderlicht hier kunt spotten. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan, op naar Spitsbergen!

voor
221
p.p.

Deal Info Tijdperk: 4. jul. 2017 - 25. okt. 2017

Origine
Amsterdam
Bestemming
Spitsbergen

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Spitsbergen kan vanaf juli tot en met oktober vanaf €221 retour. Je vertrekt vanaf Amsterdam omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar deze Noorse archipel wilt vliegen. Vluchten worden uitgevoerd door Norwegian en SAS. In dit voorbeeld ga je van 21 augustus tot en met 5 september. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Als je naar Spitsbergen gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement op Spitsbergen. Prijzen voor een accommodatie liggen hoog, wij raden daardoor Airbnb op Spitsbergen.

Naar hotel-tool Naar Airbnb

Impressie:

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Wat denk je