Vluchten Hotels
vanaf 134€ p.p.

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf

Een deal van , 2. dec. 2019 14:00

Ahoy Piraten!

Met deze deal heb je wel een heel betaalbaar weekendje Oslo! Deze 4-daagse stedentrip kost nu slechts €134 per persoon inclusief vluchten vanaf Amsterdam en 3 nachtjes in een centraal gelegen hotel! Bezoek tijdens jouw stedentripje het Vigeland park, waar je meer dan 200 bronzen beelden kan bewonderen tijdens een mooie wandeling! Onze tip: ontdek Noorwegen vanaf het water en maak een boottocht (of ga zelf kajakken) langs het Oslo Fjord en geniet van het fantastische uitzicht op de Noorse natuur. Maak het mee in Oslo en boek snel deze extra voordelige citytrip!

vanaf
134€
p.p.

Check de details Tijdperk: 7. jan. 2020 - 8. jun. 2020

Origine
Amsterdam
Bestemming
Oslo

Reismogelijkheden

Vliegen naar Oslo kan het goedkoopst tussen januari en juni 2020. Om jouw stedentrip zo goedkoop mogelijk te maken, boek je de vluchten en het verblijf apart. Vliegen is het goedkoopst vanaf Amsterdam. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Norwegian en tegen een kleine meerprijs vlieg je met KLM. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Oslo kan je zelf zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij hieronder nog wat extra suggesties voor een goed verblijf in het prachtige Oslo. Zit jouw perfecte verblijf er niet bij? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het Central City Hostel als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien is de volgende suggestie iets voor jou!

3*-Norwegian Hotel - 7,4/10 score. Prijs is voor een tweepersoonskamer voor drie nachten.

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf - 10

Impressie

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf - 8

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf - 6

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf - 4

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf - 2

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Betaalbaar weekendje Oslo! 4-daagse stedentrip voor slechts €134 incl. vluchten vanaf A'dam & verblijf