Vluchten

Bezoek het Terracottaleger! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €367

Een deal van , 11. sep. 2019 10:00

Toch wel één van de meest bijzondere archeologische vondsten uit de 20e eeuw wat je toch eens gezien moet hebben. Het Terracottaleger is in de jaren '70 per toeval ontdekt door boeren die een put aan het graven waren. Ze vonden niet één, maar 8,000 figuren maakte het leger compleet. Je kunt nu vliegen naar het nabijgelegen Xi'an. Deze stad is de perfecte uitvalsbasis om het Terracottaleger te bezoeken, al heeft deze stad nog veel meer voor jou in petto! Je beleeft het voor slechts €361!

Bezoek het Terracottaleger!
10. sep. 2019 - 31. dec. 2019
Xiamen Air
Met ruimbagage
Geef ons liefde!

Website van het jaar 2019

​Overstap

Bij sommige vluchten zal je een lange overstap in Xiamen, China moeten maken. Dit is natuurlijk een mooie kans om deze stad beter te leren kennen. Bij Xiamen Airlines kom je mogelijk in aanmerking voor een gratis hotelovernachting tijdens je overstap. Lees hierover meer op de website van de maatschappij.

Highlights Xi'an

De vroegere hoofdstad van China is op zich een hele onbekende stad voor ons, maar je vindt hier wereldberoemde bezienswaardigheden waar je sowieso van gehoord hebt. Wat dacht je van het Terracottaleger, wat een unieke verschijning is in de wereld. De stad lag aan de oostelijke kant van de Zijderoute en bloeide gedurende een lange tijd. Het Terracottaleger bestaat uit 8,000 figuren en is meer dan 2200 jaar oud. Ze bewaken al die tijd de graftombe van de eerste keizer van China. Bijzonder is dat ze allemaal verschillend zijn, dus ook met een verschillende lengte. Sommigen staan in uniform of in harnas en sommigen dragen ook weer wapens. Vanuit Xi'an kost het ongeveer een uurtje om er te komen met specifieke minivans. In Xi'an is er meer te doen, want je vindt hier ook een hele bijzondere moskee uit de 8e eeuw. De Grote Moskee van Xi'an is in dezelfde stijl gebouwd als de Verboden Stad in Peking. Over de geschiedenis van de stad en de regio kan je veel te weten te komen in het Shaanxi Historisch Museum. Ook is de klokkentoren van Xi’an zeker een aanrader, vooral in het donker wanneer de toren verlicht is.

Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Xi'an is het goedkoopst in september tot en met december. Je vertrekt vanaf Amsterdam. Vluchten worden uitgevoerd door Xiamen Airlines. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker op onze website en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in China te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Bezoek het Terracottaleger! Retourvluchten vanaf Amsterdam slechts €367