Vluchten
vanaf 556€ p.p.

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld

Een deal van , 20. nov. 2019 16:58

Ahoy Piraat!

Vlieg naar de zuidelijkste stad ter wereld voor €556! De bijzondere stad Ushuaia is de zuidelijkste stad van de wereld en bevindt zich in het schitterende Argentinië en om precies te zijn in Patagonië. Deze regio staat bekend om de heerlijke leegte en natuur waar je u tegen zegt. Vanaf hier zijn ook excursies mogelijk naar Antarctica!

De vluchten duren wel lang, maar je moet naar de andere kant van de wereld vliegen. Je hebt verder nog een lange overstap in Buenos Aires, waardoor het mogelijk is om de hoofdstad eveneens een bezoekje aan te doen. Voor de prijs kun je het echt niet laten, want normaal betaal je het dubbele!

vanaf
556€
p.p.

Details Tijdperk: 21. nov. 2019 - 1. jul. 2020

Origine
Parijs
Bestemming
Ushuaia

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 12

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Ushuaia, Patagonië vind je met een vertrekperiode in de maanden januari tot juni 2020. Vluchten worden uitgevoerd door meerdere vliegmaatschappijen vanaf Parijs. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Patagonië. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Patagonië te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 10

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 8

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 6

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 4

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld - 2

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Bezoek Patagonië! Vlieg voor €556 naar Ushuaia, de zuidelijkste stad ter wereld