Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437

Een deal van , 16. okt. 2017 2:06

Arrr Piraten!

Of beter gezegd, konnichiwa VakantiePiraten! Onze volgende bestemming is de bruisende metropolis Tokio, de Japanse hoofdstad die nooit slaapt. Knipperende billboards, fantastisch eten, high-tech snufjes: hier vind je het allemaal. We hebben nu zeer goed geprijsde tickets gevonden vanaf Düsseldorf, want je bent voor een retourvlucht slechts €437 kwijt! Een geweldige prijs, want de vluchttijden zijn zeer gunstig. Vluchten zijn te boeken tussen november 2017 en juni 2018.

vanaf
437
p.p.

Deal Info Tijdperk: 1. nov. 2017 - 29. mrt. 2018

Origine
Dusseldorf
Bestemming
Tokio

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Tokio kan van november 2017 tot en met juni 2018 al vanaf €437. Je vertrekt vanaf Düsseldorf omdat hier de prijzen het laagst liggen als je naar Tokio wilt vliegen. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 14

Accommodatie

Als je naar Japan gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in Tokio

Naar hotel-tool

Hotelsuggestie

Om je het zoeken wat makkelijker te maken, geven we alvast een suggestie voor een goed hotel in Tokio. Het 3*-Hotel Graphy Nezu heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding, zoals de 4/5 inclusief Certificate of Excellent op Tripadvisor bewijst. Prijs is per nacht voor een 2-persoonskamer met gedeelde badkamer.

Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 12

Tokio

Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 10
Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 8
Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 6
Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 4

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437 - 2

Big in Japan: retourvluchten naar Tokio slechts €437