Vluchten
vanaf 99€ p.p.

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour!

Een deal van , 22. jan. 2020 16:59

Ahoy Piraat!

Vandaag hebben wij een bijzonder land gevonden, namelijk Armenië. Het staat voor veel mensen misschien niet helemaal bovenaan hun bucketlist, maar het schitterende land verdient alle aandacht. Sinds kort vlieg je goedkoop vanaf enkele vliegvelden in Europa naar Yerevan met Ryanair en daar kun jij nu van profiteren! Je vliegt al naar Yerevan voor maar €99 retour!

Wat ga jij als eerste bezoeken? Kies je voor het 2000 jaar oude Garni Tempel uit de Griekse tijd. Ga je genieten in de bruisende hoofdstad Yerevan met een bijzonder uitzicht op de berg Ararat. Bezoek één van de kloosters die het land rijk is of duik de Armeense culinaire keuken in. Kortom, in Armenië hoef jij je niet te vervelen!

vanaf
99€
p.p.

Details Tijdperk: 22. jan. 2020 - 1. jun. 2020

Origine
Keulen, Eindhoven, Charleroi
Bestemming
Jerevan


Mogelijke reisdata

Vliegen naar Armenië kan het hele jaar door. Vertrekken doe je vanaf Eindhoven, Keulen of Charleroi. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven al een suggestie gekozen. Kies je liever wat anders? In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Impressie

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 12

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 10

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 8

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 6

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 4

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour! - 2

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour!


Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Bijzonder Armenië, vlieg naar de onbekende parel voor maar €99 retour!