Vluchten

Bijzonder goedkoop Algiers, retourvluchten voor slechts €109

Een deal van , 29. jul. 2019 16:04

Vluchten die we vaak niet zo goedkoop vinden, maar je kunt nu voor slechts €109 naar het Afrikaanse Algiers. Deze stad in het noorden van Algerije is misschien niet de stad die 1..2..3.. op je lijstje staat, maar de stad heeft zoveel te bieden dat je toch eens het moet gaan overwegen! Naast vele Romeinse ruïnes vind je in deze duizend jaar oude stad een prachtige medina, waar je heerlijk kunt slenteren. Je beleeft het nu voor een spotprijs!

Uitzonderlijk goedkope vluchten naar Algiers
29. jul. 2019 - 2. okt. 2019
Ryanair & Vueling
Stop in Barcelona
Highlights Algiers en omgeving

Algiers is toch net even wat anders dan een gemiddelde stedentrip. De stad kent een eeuwenlange geschiedenis en alles begon in de Kasba van Algiers. Hier vind je veel overblijfselen van de geschiedenis van de stad waaronder de citadel, oude moskeeën en paleizen in oude Ottomaanse stijl. Voor de schatten van Algerije moet je een bezoekje brengen aan het National Museum of Antiquities. De Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van Afrika geeft een prachtige uitzicht en ook deze basiliek is prachtig om te aanschouwen. De botanische tuin Jardin d'Assai biedt een adembenemend plaatje met uitzicht over de Middellandse Zee. Ook is het imposante postkantoor Grande Poste in het centrum van Algiers. De moskee Djamaa el Djedid komt uit de 17e eeuw en is wat dat betreft een plaatje. Ten zuidoosten van Algiers vind je ook de Romeinse ruïnes Timgad, wat ook bijzonder is om te zien.

​Mogelijke vertrekdata

Vliegen naar Algiers is het goedkoopst in september tot en met november. Je vertrekt vanaf Brussel Zaventem. Vluchten worden uitgevoerd door Ryanair & Vueling. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik dan de handige prijsvergelijker op onze website en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

​Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Algiers te vinden. Deze vind je eenvoudig met de tool op onze website.

Naar hotel-tool

Impressie

Bijzonder goedkoop Algiers, retourvluchten voor slechts €109