Vluchten Huurauto's
vanaf 49€ p.p.

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie)

Een deal van , 2. okt. 2019 18:00

Ahoy piraten,

Het is weer tijd voor een mooi avontuur. We gaan je namelijk meenemen op roadtrip door Slovenië! Dit ongerepte Oost-Europese pareltje leent zich perfect voor een mooie fly & drive met je beste vrienden of partner.
Slovenië is een land vol schitterende meren, prachtige berglandschappen en ongerepte natuur. Steeds meer vakantiegangers geven dit land een kans en sluiten het in hun hart. Jij misschien binnenkort ook wel! Zoals je van ons gewend bent laten we je de leukste tips zien voor een onvergetelijke roadtrip. We laten je zien wanneer je voor een prikkie vliegt en hoe je het goedkoopst een auto huurt. Wij zijn heel benieuwd naar jouw avonturen en ervaringen!

vanaf
49€
p.p.

Details Tijdperk: 2. okt. 2019 - 31. okt. 2019

Origine
Brussel
Bestemming
Ljubljana


Tips voor een roadtrip door Slovenië

Deze roadtrip wordt onvergetelijk! Slovenië is met haar prachtige landschap uitermate geschikt om met de wagen doorheen te touren. Gezien Slovenië relatief klein is zijn de afstanden lekker kort en kun je binnen een korte periode veel zien! Hou er wel even rekening mee dat je vooraf een tolvignet aanschaft om door het land te mogen rijden. Dit kost 15 euro. Hieronder lees je een aantal niet te missen plekken in Slovenië.

1. Ljubljana

Aangezien je roadtrip natuurlijk start in de hoofdstad van Slovenië, begin je de reis in deze sfeervolle plaats. Ljubljana bruist van gezelligheid en het is een heerlijke stad om lekker doorheen te slenteren. Eet je buikje vol op één van de vele terrasjes en geniet van een goedkoop pilsje. Sla ook zeker een bezoekje aan de buitenwijken van Ljubljana niet over, hier vind je namelijk te gekke street-art!

2. Triglav National Park

Iets wat je zeker niet mag overslaan is een bezoek aan het enige nationale park dat Slovenië rijk is. Het schitterende Triglav National Park ligt middenin de Sloveense Alpen, de Julische Alpen. Wandelen door de Tolmin Kloof is een unieke ervaring; op het laagste punt is de kloof 180 meter diep, uitsplitsend in de Zadlaščice rivier en de Tolminska rivier.

3. Het meer van Bled

Het meer van Bled is toch wel een van de grootste hoogtepunten tijdens je reis door Slovenië. Dit prachtige meer is nog mooier dan op de foto's. In een prachtig bergachtig landschap ligt het meer met middenin een klein eilandje! Op de oever zie je in imposant kasteel en in 't water zie je zwanen. Het is echt net een sprookje!

Overnachtingen op bijzondere glampings

Slovenië heeft veel bijzondere hotels & glampings te bieden waar jij de nacht kunt doorbrengen. Wij zijn erg onder de indruk van het aanbod glampings. In dit artikel lees je over de indrukwekkende glampings die het land te bieden heeft: Glampings Slovenië.

Toch liever gewoon in een hotel? Dat kan natuurlijk ook. Check hieronder welk hotel bij jouw wensen en budget past:
Hotels Slovenië

Sfeerimpressie

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie) - 8

Ljubljana

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie) - 6

Triglav National Park

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie) - 4

Het meer van Bled

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie) - 2

Het meer van Bled

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie)

Ljubljana

Roadtrip Slovenië: 8-daagse Fly & Drive vanaf €49 incl. vluchten en huurauto (ook in herfstvakantie)