Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368

Een deal van , 9. jan. 2019 8:00

Ahoy Piraat!

Zuid-Amerika is nog nooit zo goedkoop geweest! Want je vliegt nu naar het bijzondere Uruguay voor €368! Deze retourvluchten zijn nu extra voordelig te boeken, waardoor je jouw fantastische reis door Uruguay kunt gaan plannen. Maar wat kan je er allemaal doen? Nou, je zult tijd tekort hebben. Naast dat Uruguay één van de meest welvarende landen van Zuid-Amerika en kent een heerlijke veelzijdigheid van bezienswaardigheden. Een prachtig voorbeeld is Punta del Este, wat de badplaats is van Uruguay. Een prachtig voorbeeld is het Rocha Lagoon, wat een heuse vogelparadijs is. Voor meer historie kan je terecht bij Colonia del Sacramento. Deze UNESCO stad is één van de oudste steden van Uruguay. Ook is het centrum van de hoofdstad Montevideo, genaamd Ciudad Vieja, zeker aan te raden. Kortom, jouw veelzijdige droomreis begint hier!


Reisinformatie

Goedkoop vliegen van Parijs naar Montevideo kan op verschillende data van januari tot en met april. Vluchten worden in de meeste gevallen uitgevoerd door LATAM Airline. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata naar Colombia. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Miles sparen

Flying Blue (het frequent flyer programma van KLM en Air France) werkt samen met American Express om nog meer punten te sparen en ook nog meer uit die gespaarde punten te halen. Als dit niet super klinkt! Maar het wordt nog beter: de Flying Blue - American Express is namelijk na 1 jaar gratis! Meer info in dit artikel

Kaart aanvragen

Accommodatie

Als je naar Uruguay gaat, wil je natuurlijk wel een fijn onderkomen hebben. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook zeker een rol. Met de handige hotel-tool op onze website vind je makkelijk en snel jouw onderkomen naar keuze. Voer je voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement.

Naar hotel-tool

Suggesties

5*-Radisson Montevideo Victoria Plaza Hotel - Score van 8,9/10 Prijs is voor tweepersoonskamer, per nacht

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 14

Club and Bar House - Score van 8,9/10 Prijs is voor tweepersoonskamer, per nacht

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 12

Impressie

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 10

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 8

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 6

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 4

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368 - 2

Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.


Bijzonder Uruguay, bijzonder goedkoop! Retourvluchten nu slechts €368