Vluchten Hotels
vanaf 73€ p.p.

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf

Een deal van , 26. nov. 2019 16:00

Ahoy Piraten!

Het is weer Black Friday Sale bij Ryanair! Met deze goedkope vluchten vanaf Düsseldorf of Brussel vlieg je voor een bodemprijsje naar Zweden. Deze 4-daagse stedentrip kost nu maar €73 per persoon inclusief vluchten & verblijf midden in het centrum. Een lang weekend Stockholm was nog nooit zo goedkoop! Dus wees er snel bij en boek deze uitzonderlijk goedkope citytrip.

Stockholm is zeker een bezoekje waard en voor deze prijs al helemaal! De Zweedse hoofdstad is een waar plaatje en bestaat uit 14 eilanden die verbonden zijn met meer dan 50 bruggen! Bezoek het historische centrum(Gamla Stan), het Koninklijk Paleis, het Skansen openlucht museum en maak een boottochtje langs de vele eilandjes. Ben jij fan van ABBA? Ga dan naar het ABBA museum en kom alles te weten over deze legendarische popgroep. Let's go!

vanaf
73€
p.p.

Check de details Tijdperk: 2. dec. 2019 - 31. mrt. 2020

Origine
Brussel, Niederrhein Weeze Airport
Bestemming
Stockholm

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf - 8

Reismogelijkheden

Vliegen naar Stockholm kan het goedkoopst tussen december 2019 tot en met maar 2020. Om het zo goedkoop mogelijk te maken boek je de vluchten en het verblijf apart. Vliegen is het goedkoopst vanaf Düsseldorf of vanaf Brussel Charleroi. De vluchten worden doorgaans uitgevoerd met Ryanair. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik een handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw perfecte vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Je verblijf in Stockholm kan je zelf zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, geven wij in het voorbeeld alvast een goede suggestie voor een goed verblijf in het centrum van het prachtige Stockholm. Zoek je toch liever wat anders? Gebruik dan onze hotel-tool en je vindt dan eenvoudig en snel jouw verblijf naar wens.

Naar hotels


Impressie

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf - 6

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf - 4

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf - 2

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf

Parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Een weekendje Stockholm was nog nooit zo goedkoop! 4-daagse stedentrip voor maar €73 incl. vluchten & verblijf