Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf

Een deal van , 21. jun. 2018 2:00

Ahoy!

Nog op zoek naar een betaalbare stedentrip? Bezoek dan het betoverende Boedapest. De gezellige restaurants, groene stadsparken en heerlijke thermale baden, hier vind je plezier en vertier voor iedereen. We hebben goedkope retourvluchten gevonden, waardoor je slechts €25 per persoon betaalt. Kies voor een verblijf in het Home Made op basis van een 2-persoonskamer voor slechts €32 en je hebt een complete 3-daagse stedentrip te pakken. Totaalprijs? Slechts €57!

vanaf
57
p.p.

Stedentrip Boedapest Tijdperk: 27. jun. 2018 - 25. okt. 2018

Origine
Charleroi
Bestemming
Boedapest

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Boedapest kan in de de periode augustus tot en met oktober vanaf €25. Vertrekken doe je vanaf Charleroi. In het voorbeeld ga je van 25 september tot en met 27 september. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair. Je boekt de vlucht en het verblijf apart. In bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata.

Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchten tool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Zo bereik je het vliegveld

Vliegen doe je voordelig vanaf Brussel-Charleroi. Vervelend? Dat hoeft niet zo te zijn! Wij geven namelijk hier praktische tips hoe jij zo snel en makkelijk mogelijk het vliegveld bereikt.

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, hebben wij hierboven alvast wat tips gegeven voor een goed verblijf in Boedapest. In de hotel-tool vind je eenvoudig en snel een verblijf naar wens.

Naar hotel-tool

Suggesties

In de tabel hierboven zie je het Home Made Hostel als voorbeeldaccommodatie. Zoek je toch liever wat anders? Misschien zijn de volgende suggesties iets voor jou!

Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 19

City Hotel Pilvax - 3,5/5 op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht.

Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 17

Royal Park Boutique Hotel - 4/5 op Tripadvisor. Prijs is per kamer, per nacht.


Impressie Boedapest

Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 15
Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 13
Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 11
Bodemprijs Boedapest! 3 dagen slechts €57 inclusief vluchten en verblijf - 9

Parkeren


Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.