Vluchten
vanaf 542€ p.p.

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542

Een deal van , 7. jun. 2019 12:02

Ahoy Piraat!

We gaan lekker Down Under met deze deal, want voor slechts een paar honderd eurootjes kan jij je onderdompelen door naar Australië te gaan. Op dit moment is het ongelofelijk goedkoop, want je betaalt slechts €542 voor vliegtickets naar het verre Australië. Om precies te zijn vlieg je naar Sydney, de grootste stad van het land. Een opvallende detail is dat deze stad natuurlijk niet de hoofdstad is van het land. Dat is Canberra. Gelukkig vlieg je daar niet naartoe, want in Sydney valt veel meer te beleven! Ontdek het land van Koala's, Kangaroe's en vele andere prachtbeesten!

Mogelijke vertrekdata

Goedkope retourvluchten naar Sydney vind je met een vertrekperiode in de maanden augustus 2019 t/m april 2020. Vluchten worden uitgevoerd door onder andere Air China. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata voor vluchten naar Sydney. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Gebruik onze handige prijsvergelijker en vind gemakkelijk en snel jouw ideale vlucht.

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Omdat iedereen met een ander budget op reis gaat, is het natuurlijk makkelijk om zelf een bijpassend verblijf in Sydney te zoeken. Deze vind je eenvoudig met de hotel tool op onze website.

Naar hotel-tool


Impressie

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542 - 8

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542 - 6

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542 - 4

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542 - 2

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Bodemprijs Sydney: lekker Down Under voor slechts €542