Vluchten
vanaf 31€ p.p.

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021

Een deal van , 12. dec. 2020 11:00

Ahoy Piraat!

Het levendige Sofia staat volgend jaar wel weer klaar voor je. Dat mag ook wel, want we hebben onze bruisende stad in het zuidoosten van Europa wel gemist. Volgend jaar vlieg je al voor maar €31 retour naar deze stad!

Ook geven we een aantal data zodat je de keuze hebt om jouw data te vinden. Hieronder vermelden we een aantal van onze favoriete dingen om te doen, zodat jij weet hoe je Sofia het beste kunt verkennen!


Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021 - 10

Het bruisende Sofia

De Bulgaarse hoofdstad is enorm populair bij de toeristen en de afgelopen jaren (m.u.v. afgelopen jaar) weten vele mensen deze stad te vinden. De hoofdstad van Bulgarije is in opkomst als (alternatieve) citytripbestemming. Je vliegt er voor een bodemprijs naartoe en ook de accommodaties zijn goedkoop.

Sofia staat bekend om het lekkere en betaalbare eten en diverse bezienswaardigheden, zoals de Alexander Nevsky kathedraal, het Nationaal Cultuurpaleis. Ook de Nationale Kunstgalerij, het fraaie Borisova Gradina park en het Nationaal Historisch Museum mag je niet missen tijdens je bezoek aan Sofia.

Ons favoriete restaurant is niet alleen voordelig, je beleeft in Hadjidraganov's restaurant veel traditionele sferen waardoor je echt in Bulgarije voelt. Een drankje moet je zeker in Bar Friday doen, want daar heb je de lekkerste cocktails in een internationale sfeer.

De berg Vitosha is ook makkelijk te bereiken vanuit Sofia en hier kan je heerlijk hiken. Een uitje naar de stad Plovdiv is zeker aan te raden en dit wordt gezien als de mooiste stad van het land, daarnaast is het mogelijk om de Rila Klooster te bezoeken wat ook zeker een aanrader is en prima te combineren met een citytrip naar Sofia!

Mogelijke reisdata

Vliegen naar Sofia hoeft niet duur te zijn. Je vliegt het goedkoopst vanaf Eindhoven. In ons voorbeeld vlieg je van 3 tot 6 maart 2021. Ook is het mogelijk om goedkoop vanaf Brussel Charleroi te vliegen. Vluchten worden doorgaans uitgevoerd door Ryanair en Wizz Air, maar ook door KLM vanaf Amsterdam is mogelijk. Je boekt vlucht en verblijf apart. In de bovenstaande tabel vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw voorkeur er niet bij, zoek dan jouw eigen perfecte vlucht met onze handige vluchtentool, waar je altijd de goedkoopste vluchten kunt vinden!

Naar vluchten-tool

Accommodatie

Een hotel, appartement of hostel kun je zo duur maken als je zelf wilt. Mocht jouw perfecte accommodatie er niet tussenstaan, dan vind je in onze hotel-tool eenvoudig en snel een verblijf naar wens. Hieronder staan enkele van onze suggesties.

Naar hotel-tool

Huurauto

Sofia kan je ook ontdekken met een huurauto. Zo kan je het maximale jouw verblijf in deze regio te halen. Deze huur je gemakkelijk en snel via onze website. Kies het aantal personen, filter op grootte en kies jouw type naar voorkeur. Let op: voor het huren van een huurauto geldt vaak een minimum-leeftijd, houd hier rekening mee tijdens het boeken.

Huur een auto

Impressie

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021 - 8

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021 - 6

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021 - 4

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021 - 2

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021

Eenvoudig en snel bij het vliegveld parkeren

Parkeren bij het vliegveld is vaak een hoop gedoe. Ga je met de auto naar Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport, Weeze of de Passengers Terminal Amsterdam, dan kun je gebruik maken van Central Parking om tijd én stress te besparen. Boek vooraf online je parkeerplaats en rijd op de dag van vertrek eenvoudig door tot aan de vertrekhal. Een vakbekwame chauffeur parkeert je auto en staat bij terugkomst op je te wachten, zodat je gemakkelijk en snel weer naar huis kunt rijden.

Het verrassende Sofia is nu voor slechts €31 te bezoeken! Nu goedkope retourvluchten voor maart 2021