Vluchten
vanaf 100€ p.p.

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour

Een deal van , 24. jan. 2018 15:03

Arrr Piraten!

Misschien wel een van de hipste bestemmingen op dit moment: IJsland. Landschappen die je kent van Game of Thrones met imposante bergketens, weidse uitzichten, prachtige geisers en woeste watervallen maken van dit land een waar paradijs voor de actieve reiziger. We hebben nu vluchten gevonden vanaf Amsterdam voor slechts €100. Je kunt tevens vliegen vanaf Brussel voor slechts €107. Tickets zijn te boeken voor vluchten tussen februari en juni.

vanaf
100€
p.p.

Retourvluchten IJsland Tijdperk: 21. feb. 2018 - 5. jun. 2018

Origine
Amsterdam, Brussel
Bestemming
IJsland

Mogelijke reisdata

Vertrekken is mogelijk vanaf Amsterdam en Brussel. De goedkoopste vluchten vanaf Amsterdam zijn €100, vanaf Brussel-Zaventem vlieg je vanaf €107. Vluchten worden uitgevoerd door WOWair. Deze budgetmaatschappij brengt je voor bijzonder lage prijzen naar IJsland, maar houd er rekening mee dat in de prijs alleen de vlucht en een kleine reistas zijn inbegrepen. Hierboven vind je verschillende voorbeelddata. Zit jouw perfecte vlucht er niet bij? Wees niet getreurd! Met onze vluchten-tool vind je gemakkelijk jouw perfecte vlucht.

Naar WOWair

Accommodatie

Als je naar IJsland gaat, wil je wel een fijn onderkomen hebben. Natuurlijk heeft iedereen een persoonlijke voorkeur als het aankomt op verblijven en financiën spelen ook een rol. Voer jouw voorkeuren in en vind het perfecte hotel, resort, hostel of appartement in IJsland. Hieronder vind je nog enkele suggesties voor een verblijf in Reykjavik, de stad waar je land. De een wat luxe, de ander een fantastische locatie: voor ieder wat wils!

Naar hotels


Suggesties

Vibrant Iceland Hostel: 4,5/5 op Tripadvisor - €36 per nacht voor 2 personen

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour - 10

Geo Hotel Grindavik: 4,5/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €79 per nacht voor 2 personen

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour - 8

Fosshotel Reykjavik: 4/5 met Certificate of Excellence op Tripadvisor - €147 per nacht voor 2 personen

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour - 6

Impressie

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour - 4
Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour - 2
Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour

Parkeren

Kom je met de auto naar de luchthaven? Zoek dan je parkeerplaats via Parkos of Centralparking, zo betaal je nooit teveel voor de parking aan de luchthaven.

Bucket list: naar IJsland voor slechts €100 retour